Tap Dialer Trial for Android

Tap Dialer Trial for Android 1.23

Опис

Допрете Пробно бирање за Android: врвно решение за бирање без раце

Дали сте уморни од постојаното гледање на екранот на вашиот телефон само за да бирате број? Дали сакате да има полесен начин за повикување без да треба да го тргнете погледот од патот или да го прекинувате она што го правите? Не гледајте подалеку од Tap Dialer Trial за Android, врвното решение за бирање без раце.

Со Tap Dialer, можете да поставите листа на вашите омилени контакти и потоа едноставно да допрете каде било на екранот за да бирате. Еден допир за првиот број, два допири за вториот. Кога ќе го достигнете саканиот број, само престанете да допирате и бројот ќе се бира. Тоа е толку лесно!

Но, тоа не е сè што има да понуди Tap Dialer. Еве некои од неговите клучни карактеристики:

- Приспособлива листа на контакти: можете да додавате или отстранувате контакти од вашата листа во секое време, што го олеснува следењето на кого најчесто повикувате.

- Брзо бирање: со Tap Dialer, брзото бирање никогаш не било полесно. Само допрете еднаш или двапати и вашиот повик ќе се оствари за неколку секунди.

- Ракување без раце: без разлика дали возите или едноставно сте зафатени со други задачи, Tap Dialer ви овозможува да остварувате повици без да морате да го тргнете погледот од она што го правите.

- Едноставен интерфејс: корисничкиот интерфејс му го олеснува на секој да го користи Tap Dialer веднаш надвор од кутијата.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни корисници имаат да кажат за нивното искуство со Tap Dialer:

„Ја сакам оваа апликација! Многу го олеснува телефонирањето кога сум во движење“. - Сара М.

„Tap Dialer ми заштеди толку многу време и мака. Не знам како некогаш живеев без него!“ - Џон Д.

„Силно ја препорачувам оваа апликација доколку барате начин без раце за остварување повици“. - Лиза Т.

Па зошто да чекаме? Преземете ја пробната верзија на Tap Dialer денес и почнете да уживате во повиците без проблеми како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Rocketmind
Страница на издавачи http://www.rocketmind.com/
Датум на издавање 2011-02-24
Датум на додавање 2011-02-24
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.23
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 15

Comments:

Најпопуларни