Nanny Cam for Android

Nanny Cam for Android 1.0

Android / California Apps / 326 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате начин да внимавате на вашето дете додека сте далеку од дома? Дали сакате да бидете сигурни дека вашата дадилка добро се грижи за вашето малечко? Не гледајте подалеку од Nanny Cam за Android, конечното решение за родителите кои сакаат душевен мир.

Со Nanny Cam за Android, можете да го претворите вашиот телефон во моќна алатка за надзор. Оваа апликација ви овозможува да снимате видео и аудио од камерата и микрофонот на вашиот телефон, за да можете постојано да внимавате што се случува во вашиот дом. И бидејќи апликацијата е заштитена со лозинка, само вие ќе можете да пристапите до неа.

Една од најдобрите работи за Nanny Cam за Android е тоа што работи во скришум режим. Кога апликацијата снима видео, екранот ќе се исклучи исто како мртов телефон. Тоа значи дека никој нема да знае дека се снимаат, што ви дава целосна контрола врз она што се случува во вашиот дом.

За да ја активирате Nanny Cam за Android, се што треба да направите е да го допрете екранот пет пати. Овој едноставен гест ќе ја вклучи апликацијата и веднаш ќе почне да снима видео. И бидејќи апликацијата работи тивко во позадина, нема потреба да се грижите дали некој ќе забележи дека работи.

Но, Nanny Cam за Android не е одлична само за родители кои сакаат да внимаваат на своите деца или дадилки. Совршен е и за секој кој сака да го следи својот дом додека се отсутни на одмор или службени патувања. Со оваа моќна алатка што ви стои на располагање, никогаш повеќе нема да морате да се грижите за тоа што се случува во вашиот дом.

Па зошто да чекаме? Преземете Nanny Cam за Android денес и почнете да уживате во мирот, знаејќи дека сè е под контрола!

Целосни спецификации
Издавач California Apps
Страница на издавачи
Датум на издавање 2011-03-09
Датум на додавање 2011-03-09
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 326

Comments:

Најпопуларни