Ringo Lite for Android

Ringo Lite for Android 1.3.7

Android / Electric Pocket / 7574 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни да го слушате истиот стар тон на ѕвонење секогаш кога ќе ви заѕвони телефонот? Дали сакате да додадете личен допир на вашиот телефон со поставување уникатни тонови на ѕвонење и СМС-тонови за секој ваш контакт? Не гледајте подалеку од Ringo Lite за Android!

Ringo Lite за Android е софтвер за продуктивност кој ви овозможува да ги приспособите тоновите на ѕвонење и СМС-тонови на вашиот телефон на забавен и лесен начин. Со Ringo Lite, можете да го направите вашиот телефон навистина ваш со поставување на звучни тонови за вашите најблиски и тонови за забава за вашите пријатели.

Помина времето на лизгање низ бескрајните менија за да го пронајдете вистинскиот тон. Ringo Lite обезбедува пријателско место за брзо и лесно управување со сите тонови на вашиот телефон, правејќи ги мелодиите повторно забавни.

Но, тоа не е сè - Ringo Lite нуди и напредни функции како што се ефектите за бледнее/избледување, контрола на јачината на звукот, па дури и можност за доделување различни шеми на вибрации за секој контакт. Со овие карактеристики, можете да создавате навистина уникатни искуства секој пат кога некој ќе се јави или ќе испрати порака.

И не грижете се за компатибилноста - Ringo Lite работи беспрекорно со повеќето уреди со Android, така што можете да уживате во неговите придобивки без разлика каков уред имате.

Па зошто да се задоволите со здодевни мелодии кога можете да имате персонализирани со Ringo Lite? Преземете го денес од нашата веб-страница и почнете да го правите вашиот телефон навистина ваш!

Целосни спецификации
Издавач Electric Pocket
Страница на издавачи http://www.electricpocket.com
Датум на издавање 2011-03-29
Датум на додавање 2011-03-17
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.3.7
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 7574

Comments:

Најпопуларни