ShareIt Lite for Android

ShareIt Lite for Android 1.4

Опис

ShareIt Lite за Android е моќна и лесна за употреба апликација за споделување датотеки која ви овозможува да споделувате слики, музика, видеа и сите други датотеки со само еден клик. Со ShareIte Lite за Android, можете лесно да ги споделувате вашите датотеки со кој било, каде било во светот.

Без разлика дали сакате да ги споделите вашите фотографии од одмор со вашите пријатели или да испратите важен документ на колега, ShareIt Lite за Android го олеснува тоа. Можете да споделувате датотеки на кој било телефон или уред, како и е-пошта, Фејсбук, Твитер или која било друга платформа за социјални медиуми.

Една од најдобрите работи за ShareIt Lite за Android е неговата едноставност. Апликацијата е дизајнирана да биде корисничка и интуитивна, така што дури и почетниците можат да ја користат без никакви тешкотии. Сè што треба да направите е да ја изберете датотеката што сакате да ја споделите и да допрете на копчето „сподели“ - толку е едноставно!

Друга одлична карактеристика на ShareIt Lite за Android е неговата способност да презема споделени датотеки брзо и лесно. Ако некој сподели датотека со вас користејќи ShareIt Lite за Android, се што треба да направите е да го прифатите преносот и датотеката ќе се преземе директно на вашиот уред.

ShareIt Lite за Android нуди и напредни функции како што се групно споделување и офлајн споделување. Со групното споделување, повеќе корисници можат да ги поврзат своите уреди заедно со цел да префрлаат датотеки меѓу нив истовремено. И со овозможен режим за споделување офлајн, корисниците сè уште можат да префрлаат датотеки дури и кога немаат интернет конекција.

Генерално, ако барате брз и сигурен начин за споделување датотеки на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од ShareIt Lite за Android! Со својот едноставен интерфејс и моќните функции како споделување со еден клик и групни трансфери - оваа апликација има сè што е потребно за да бидете сигурни дека сите ваши податоци ќе стигнат таму каде што треба брзо и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач JoanSoft
Страница на издавачи http://www.joansoft.com/
Датум на издавање 2011-03-22
Датум на додавање 2011-03-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.4
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 2073

Comments:

Најпопуларни