Overstock.com Mobile Shopping for Android

Overstock.com Mobile Shopping for Android 1.1

Опис

Overstock.com Mobile Shopping for Android е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да пребарувате, прелистувате, избирате и купувате секоја ставка што е достапна на веб-страницата Overstock.com, директно од вашиот уред со Android. Со оваа апликација, можете да купувате сè, од мебел и домашен декор до облека и електроника со само неколку допири на прстот.

Без разлика дали барате нов тросед или стилски пар чевли, Overstock.com Mobile Shopping for Android го олеснува наоѓањето на она што ви треба. Апликацијата има интуитивен интерфејс кој ви овозможува брзо да се движите низ огромниот избор на производи на страницата. Можете да прелистувате по категорија или да ја користите функцијата за пребарување за да најдете одредени ставки.

Една од најдобрите работи за Overstock.com Mobile Shopping for Android се нејзините опширни информации за производот. Секоја ставка доаѓа со детални описи и висококвалитетни слики за да можете да добиете добро чувство за тоа како изгледа пред да го купите. Можете исто така да ги прочитате коментарите на клиентите за да видите што мислат другите за производот.

Откако ќе најдете нешто што ви привлекува внимание, додавањето во вашата количка е едноставно. Само допрете на копчето „Додај во кошничка“ и продолжете со купување додека не сте подготвени за одјавување. Апликацијата автоматски ќе ги пресмета трошоците за испорака врз основа на вашата локација за да нема изненадувања при наплатата.

Ако веќе имате сметка со Overstock.com, најавувањето преку апликацијата ќе ви овозможи пристап до сите ваши зачувани начини на плаќање и адреси за испорака. Ова го прави одјавувањето уште побрзо бидејќи сите овие информации ќе бидат претходно пополнети за вас.

Друга одлична карактеристика на Overstock.com Mobile Shopping for Android е неговата способност да ги следи нарачките во реално време. Откако ќе се направи нарачка, корисниците можат да го видат нејзиниот статус во секое време со одење во поставките за нивната сметка во апликацијата.

Севкупно, ако сте некој кој сака да купува онлајн, но сака поголема удобност отколку што ви овозможува седнувањето на компјутер - тогаш не гледајте подалеку од Overstock.com Мобилно купување за Android! Совршено е без разлика дали прелистувате за време на паузите за ручек или додека чекате на ред некаде; овој софтвер има се што е потребно кога се сведува на наоѓање токму она што му треба без мака!

Целосни спецификации
Издавач Overstock.com
Страница на издавачи http://www.overstock.com
Датум на издавање 2011-04-15
Датум на додавање 2011-04-15
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за маркетинг
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 242

Comments:

Најпопуларни