Dazzle for Android

Dazzle for Android 2.9

Опис

Dazzle за Android: The Ultimate Desktop Enhancement Tool

Дали сте уморни од постојано навигирање низ поставките на вашиот уред со Android за да вклучите или исклучите одредени функции? Дали сакате да има попогоден начин за управување со поставките на вашиот уред? Не гледајте подалеку од Dazzle за Android, врвната алатка за подобрување на работната површина.

Dazzle за Android е прилагодлив додаток за префрлување што ви овозможува да креирате еден или повеќе додатоци за префрлување во четири различни големини со избор на контроли. Со Dazzle, можете лесно да се префрлате помеѓу WiFi, Bluetooth, GPS, авионски режим и контроли на осветленоста (на поддржаните уреди). Плус, со функцијата за контрола на осветленоста на поддржаните уреди, можете брзо да се префрлате помеѓу автоматски и рачен режим.

Но, што го издвојува Dazzle од другите виџети за префрлување на пазарот? За почеток, нуди неспоредливи опции за прилагодување. Можете да изберете од различни теми и стилови на икони за да го направите вашиот додаток за префрлување навистина уникатен. Плус, со поддршка за повеќе виџети одеднаш (до 10 на некои уреди), можете да имате брз пристап до сите ваши најчесто користени поставки без да го натрупувате почетниот екран.

Друга посебна карактеристика на Dazzle е неговата леснотија на користење. Поставувањето и конфигурирањето на виџетот за префрлување е неверојатно едноставно благодарение на интуитивниот интерфејс. И штом ќе се постави како што сакате, користењето не може да биде полесно - едноставно допрете на која било контрола во графичката контрола за да ја промените нејзината состојба.

Се разбира, разбираме дека не секој корисник ги има истите потреби кога станува збор за управување со поставките на неговиот уред. Затоа се погриживме Dazzle да биде многу приспособлив и доволно флексибилен за да одговори на сечии потреби. Без разлика дали барате едноставен начин за исклучување на WiFi кога излегувате од дома или ви треба брз пристап до режимот на авион за време на летовите - Dazzle ве покрива.

Значи, ако сте подготвени за полесен начин за управување со поставките на вашиот уред, а истовремено додавајќи стил и личност - пробајте го Dazzle за Android денес!

Целосни спецификации
Издавач Moonblink
Страница на издавачи http://code.google.com/p/moonblink/
Датум на издавање 2011-05-08
Датум на додавање 2011-05-08
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Гаџети и додатоци
Верзија 2.9
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 188

Comments:

Најпопуларни