Android Audio Profile Free for Android

Android Audio Profile Free for Android 1.22

Опис

Android Audio Profile Free е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да се префрлате помеѓу различни аудио профили на вашиот уред со Android. Со овој додаток, можете брзо и лесно да ги менувате поставките за аудио со само неколку допири.

Една од клучните карактеристики на Android Audio Profile Free е неговата функционалност за автоматско префрлување базирано на време. Ова значи дека можете да поставите различни аудио профили за различни периоди од денот, како што е еден за работа и друг за дома. Апликацијата автоматски ќе се префрла помеѓу овие профили врз основа на времето од денот, за да не мора да се грижите за рачно менување на поставките секој пат.

Покрај неговите можности за автоматско префрлување, Android Audio Profile Free нуди и икони со висока резолуција што го олеснуваат идентификувањето кој профил е моментално активен. Можете дури и да ги приспособите овие икони за да одговараат на вашите преференции.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината алатка за избор на рингтон. Со Android Audio Profile Free, можете да прегледате различни мелодии пред да изберете еден како стандарден тон на ѕвонење. Ова го олеснува наоѓањето на совршениот тон на ѕвонење за вашиот уред, без да мора да поминувате низ секој поединечно.

Конечно, Android Audio Profile Free вклучува и пораки во лентата за известувања што ве известуваат кога профилот е сменет или кога е извршено дејство во апликацијата. Ова го олеснува постојаното информирање за тоа што се случува со вашите аудио поставки.

Севкупно, ако барате лесен за користење софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува брзо и лесно да се префрлате помеѓу различни аудио профили на вашиот уред со Android, тогаш не гледајте подалеку од Android Audio Profile Free!

Целосни спецификации
Издавач Think In Java
Страница на издавачи http://www.think-java.org/
Датум на издавање 2011-06-16
Датум на додавање 2011-06-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.22
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 373

Comments:

Најпопуларни