Virtual PC: Office Chrome Java for Android

Virtual PC: Office Chrome Java for Android 1.3

Android / xForm Computing / 843 / Целосни спецификации
Опис

Виртуелен компјутер: Office Chrome Java за Android - вашиот личен виртуелен компјутер во движење

Дали сте уморни да бидете ограничени од можностите на вашиот уред со Android? Дали сакате да имате целосен компјутер во вашиот џеб? Не гледајте подалеку од Виртуелен компјутер: Office Chrome Java за Android, познат и како AlwaysOnPC.

AlwaysOnPC е револуционерна апликација која ви овозможува да користите прелистувачи Firefox или Chrome со Flash и Java, целосен Office пакет, интегриран Dropbox и повеќе директно на вашиот уред со Android. Тоа е како да имате личен виртуелен компјутер кој ви се вклопува во џебот!

Со AlwaysOnPC, можете да правите сè што можете на вашиот лаптоп на вашиот уред со Android. Можете да отворате, уредувате и зачувувате датотеки на Word Excel и Powerpoint со одлична компатибилност на Microsoft Office. Можете да прелистувате на интернет со FireFox 3.5.10 со поддршка за Flash (сеуште нема звук или стриминг), комплет со картички, алатници и додатоци. И сега Chrome е достапен и во бета режим! Со целосно синхронизирано прелистување (сеуште нема звук или стриминг) и пристап до веб-продавницата.

Јава во прелистувачот е исто така достапна во бета режим, така што игрите како Runescape или сајтовите за продуктивност како Zipforms.com и QuickBooks онлајн се лесно достапни од AlwaysOnPC.

Апликацијата доаѓа претходно инсталирана со Dropbox, така што пристапот до други продавачи преку прелистувачот станува исто така лесен! Уредете фотографии како што се GIF, JPEG TIFF итн., исечете ги и ретуширајте ги со помош на вклучената програма за уредување слики.

Можете дури и да ги отворате прилозите за е-пошта директно од AlwaysOnPC; уредете ги; одговарајте на сите или препраќајте документи исто толку лесно како што правите на вашиот компјутер! Апликацијата ги отвора онлајн датотеките супер брзо давајќи „моќ на облакот“ за прилози и онлајн/преземени документи на Интернет: отворете огромни слики во PDF-документи на Office за неколку секунди - дури и на 3G - до десет пати побрзо од другите апликации!

AlwaysOnPC нуди максимална безбедност бидејќи врските се целосно шифрирани за безбедносни цели на корисниците. Апликацијата бара активна 3G или WiFi мрежна врска за да работи непречено.

Клиентите на Verizon добиваат бесплатен пробен период со пребарување на продавницата VCast Apps за AlwaysOnPC, додека други може да го пробаат бесплатно од нивните компјутери/Mac-и со посета на www.alwaysonpc.com кликнување на SignUp, а потоа најавување на нивните сметки за тестирање на нивните лични виртуелни компјутери!

Се нуди бесплатен пробен период преку преземање што го „симулира“ искуството на производот пред да се купат директно од пазар каде мобилните апликации се продаваат одделно по пристапни цени во зависност од плановите за претплата што ги избираат самите корисници!

Имајте предвид дека звукот или видеото со целосни движења сè уште не се поддржани, но ние работиме напорно за да го овозможиме тоа наскоро!

Во заклучок,

Виртуелен компјутер: Office Chrome Java за Android - вашиот личен виртуелен компјутер во движење - секогаш таму кога е најпотребно!

Целосни спецификации
Издавач xForm Computing
Страница на издавачи http://www.alwaysonpc.com
Датум на издавање 2011-04-30
Датум на додавање 2011-06-21
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 1.3
Барања за ОС Android
Барања Android 2.0 or higher, touchscreen
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 843

Comments:

Најпопуларни