Android Defender Virus protect for Android

Android Defender Virus protect for Android 1.2

Android / MoonBeam Development / 1422 / Целосни спецификации
Опис

Android Defender Virus Protect е моќен безбедносен софтвер дизајниран да го заштити вашиот уред со Android од вируси, шпионски софтвер и малициозен софтвер. Со своите напредни функции и способности, оваа мобилна безбедносна алатка гарантира дека вашиот уред останува безбеден и безбеден во секое време.

Една од клучните карактеристики на Android Defender Virus Protect е неговата способност да открива ризични апликации што се инсталирани на вашиот систем. Ова е овозможено со обемната база на податоци на софтверот со познати малициозни апликации, која ја користи за скенирање на сите апликации инсталирани на вашиот уред. Ова значи дека дури и ако случајно преземете апликација која содржи малициозен софтвер или шпионски софтвер, Android Defender Virus Protect ќе може да ја открие и веднаш да ве предупреди.

Покрај скенирањето на постоечките апликации на вашиот уред, Android Defender Virus Protect ги скенира и новите апликации кога првпат ќе се инсталираат. Ова осигурува дека сите потенцијални закани се откриени пред да имаат шанса да предизвикаат каква било штета.

Друга важна карактеристика на Android Defender Virus Protect се неговите можности за заштита во реално време. Софтверот постојано го следи вашиот уред за каква било сомнителна активност или однесување, како што се обиди на малициозни апликации да пристапат до чувствителни податоци или да направат неовластени промени во системските поставки. Доколку се открие таква активност, софтверот веднаш ќе ја блокира и ќе ве извести за да можете да преземете соодветни мерки.

Android Defender Virus Protect вклучува и голем број други корисни функции дизајнирани да ја подобрат севкупната безбедност на вашиот уред. На пример, вклучува алатка за советник за приватност која ви помага да идентификувате кои апликации може да пристапуваат до чувствителни информации без ваше знаење или согласност. Вклучува и функција против фишинг која помага да се заштити од напади на фишинг со блокирање на пристапот до познати локации за фишинг.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен начин да го заштитите вашиот уред со Android од вируси, шпионски софтвер и други видови малициозен софтвер, тогаш не гледајте подалеку од Android Defender Virus Protect. Со своите напредни функции и способности, овој моќен безбедносен софтвер обезбедува сеопфатна заштита за сите аспекти на вашето искуство со мобилни телефони.

Целосни спецификации
Издавач MoonBeam Development
Страница на издавачи http://iphonetown.com
Датум на издавање 2011-07-08
Датум на додавање 2011-06-30
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1422

Comments:

Најпопуларни