AllRecipes.com Dinner Spinner Pro for Android

AllRecipes.com Dinner Spinner Pro for Android 1.0.3

Опис

AllRecipes.com Dinner Spinner Pro за Android е врвната апликација за рецепти што му е потребна на секој готвач во својата кујна. Со оваа апликација, можете да имате целосен пристап до страницата за рецепти број 1 во светот од вашиот уред со Android. Allrecipes.com ги слушаше своите фанови и создаде про-верзија на нивната популарна апликација Dinner Spinner која ги вклучува сите функции што ги бараа корисниците.

Една од најбараните функции беше можноста за пристап до вашето онлајн кутија за рецепти од апликацијата. Со Dinner Spinner Pro, можете лесно да прелистувате, зачувувате и организирате рецепти од вашата онлајн кутија за рецепти. Ова значи дека сега можете да ги носите сите ваши омилени рецепти каде и да одите.

Друга карактеристика што ја бараа корисниците беше можноста за промена на бројот на порции што ги прави рецептот. Со Dinner Spinner Pro, ова сега е можно! Можете да ги размерите рецептите за да ги направите совршени за вашите специфични потреби. Без разлика дали готвите за еден или храните мноштво, оваа функција ќе ви се најде.

Корисниците, исто така, сакаа лесен начин да пребаруваат рецепти користејќи специфични состојки. Allrecipes.com го овозможи тоа дозволувајќи им на корисниците да вклучат или исклучат до осум состојки кога бараат рецепти. Ова значи дека ако имате одредени ограничувања во исхраната или преференции, можете лесно да најдете рецепти кои одговараат на вашите потреби.

Споделувањето рецепти со пријателите и семејството никогаш не било полесно благодарение на новите функции за споделување на Dinner Spinner Pro. Сега можете да ги испраќате рецептите преку е-пошта директно од апликацијата или да ги споделувате на Facebook и Twitter со само неколку допири на екранот.

Креирањето списоци за купување е уште една одлика што корисниците ја бараа и Allrecipes.com ја испорача! Можете да пристапите до постоечките списоци за купување или да креирате нови директно во апликацијата. И ако повеќе рецепти бараат слични состојки, Dinner Spinner Pro автоматски ќе ги комбинира во една листа за да не купите повеќе од она што ви треба.

Севкупно, AllRecipes.com Dinner Spinner Pro е суштинска алатка за секој домашен готвач кој сака брз и лесен пристап до илјадници вкусни рецепти директно на нивните прсти. Пријателскиот интерфејс го прави лесен дури и за почетниците, додека напредните функции како порциите за скалирање го прават совршен дури и за искусни готвачи кои сакаат поголема контрола врз нивните оброци.

Па зошто да чекаме? Преземете го AllRecipes.com Dinner Spinner Pro денес и започнете да ги истражувате сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Allrecipes
Страница на издавачи http://allrecipes.com/
Датум на издавање 2011-07-12
Датум на додавање 2011-07-12
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за рецепти
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Android
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 185

Comments:

Најпопуларни