AndRecorder Premium for Android

AndRecorder Premium for Android 1.9

Android / Andr-Construction / 109 / Целосни спецификации
Опис

AndRecorder Premium за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да снимате аудио на вашиот уред со Android. Со неговиот едноставен и интуитивен интерфејс, можете да започнете со снимање со само еден клик, што го прави совршена алатка за снимање важни моменти или создавање висококвалитетна аудио содржина.

Една од истакнатите карактеристики на AndRecorder Premium е неговата способност да зачувува снимки во WAV формат. Ова осигурува дека вашите снимки се со највисок можен квалитет, што ги прави погодни за широк опсег на апликации. Дополнително, можете да ги изберете вашите сопствени поставки за снимање, како што се името на датотеката и квалитетот на снимањето, што ви дава целосна контрола врз тоа како се зачувуваат вашите снимки.

Друга одлична карактеристика на AndRecorder Premium е неговата способност за подредување, преименување и бришење снимки. Ова го олеснува следењето на сите ваши снимени датотеки и гарантира дека тие се организирани на начин што има смисла за вас. Без разлика дали користите AndRecorder Premium за лични или професионални цели, оваа функција ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да го олесни управувањето со вашите аудио датотеки.

Едно нешто што треба да се забележи за AndRecorder Premium е дека бара SD-картичка за да функционира правилно. Иако ова може да се смета за недостаток од некои корисници кои претпочитаат да не користат надворешни уреди за складирање, вреди да се напомене дека SD-картичките се широко достапни и релативно евтини овие денови.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за снимање аудио за уредите со Android, тогаш AndRecorder Premium дефинитивно вреди да се провери. Со својот интуитивен интерфејс и робусниот сет на функции, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за снимање - без разлика дали снимате интервјуа или создавате музика додека сте во движење!

Целосни спецификации
Издавач Andr-Construction
Страница на издавачи http://sites.google.com/site/andrconstruction/
Датум на издавање 2011-07-16
Датум на додавање 2011-07-16
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.9
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1 and above.
Цена $3.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 109

Comments:

Најпопуларни