Easy Phone Tunes Plus for Android

Easy Phone Tunes Plus for Android 1.5.1

Android / Easy Phone Tunes / 1109 / Целосни спецификации
Опис

Easy Phone Tunes Plus за Андроид е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да ја синхронизирате вашата iTunes музика, уметност на албуми, подкасти и повеќе плејлисти. Со овој софтвер, можете да ги рекреирате вашите iTunes плејлисти на вашиот телефон и да уживате во омилената музика во движење.

Софтверот се состои од два дела - еден за вашиот телефон, а другиот за вашиот компјутер или Mac. Ова го олеснува преносот на датотеки помеѓу уреди без никакви проблеми. Можете лесно да ги синхронизирате песните од продавницата на iTunes, освен записите заштитени со копирање.

Една од најдобрите работи за Easy Phone Tunes Plus е неговата компатибилност и со компјутер и со Mac. Без разлика дали користите компјутер со Windows или Macbook, можете лесно да го користите овој софтвер за пренос на датотеки помеѓу уреди.

Со Easy Phone Tunes Plus, не мора да се грижите дали ќе изгубите некој од вашите податоци за време на процесот на синхронизација. Софтверот гарантира дека сите ваши датотеки се пренесуваат безбедно и безбедно, без губење на квалитетот.

Друга одлична карактеристика на Easy Phone Tunes Plus е неговата способност автоматски да конвертира формати на датотеки доколку е потребно. Ова значи дека дури и ако некои од вашите музички датотеки не се компатибилни со уредите со Android, софтверот автоматски ќе ги конвертира во формат што функционира беспрекорно на вашиот телефон.

Корисничкиот интерфејс на Easy Phone Tunes Plus е едноставен и интуитивен. Дури и ако не сте познавачи на технологијата, можете лесно да се движите низ различните опции и поставки без никакви тешкотии.

Севкупно, Easy Phone Tunes Plus за Android е одлична алатка која го олеснува синхронизирањето на целата ваша содржина на iTunes со само неколку кликања. Без разлика дали сакате да слушате музика додека патувате или вежбате во теретана, овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач Easy Phone Tunes
Страница на издавачи http://www.easyphonetunes.com/
Датум на издавање 2011-09-04
Датум на додавање 2011-09-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 1.5.1
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена $3.21
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1109

Comments:

Најпопуларни