Camera360 Ultimate for Android

Camera360 Ultimate for Android 2.5.5

Опис

Camera360 Ultimate за Android е софтвер за дигитални фотографии што им овозможува на корисниците широк спектар на функции и можности за подобрување на нивните фотографии. Со своите опции lomo, hdr, axis shift, draft, ghost и повеќе стилови, Camera360 Ultimate за Android им овозможува на корисниците да создаваат прекрасни слики со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Camera360 Ultimate за Android е неговата способност да обезбеди локално управување со шаблони за сценографијата. Ова значи дека корисниците можат лесно да пристапат и да управуваат со нивните омилени шаблони без да бараат низ бескрајни менија или папки. Дополнително, софтверот исто така им овозможува на корисниците да преземаат нови шаблони онлајн за да можат секогаш да бидат во тек со најновите трендови во фотографијата.

Друга одлична карактеристика на Camera360 Ultimate за Android е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците фотографи можат лесно да се движат низ сите различни опции и поставки што се достапни. Без разлика дали сакате да ги приспособите нивоата на осветленост или да додавате специјални ефекти како заматување или вињета, сè е на само еден клик.

Покрај многуте карактеристики и способности, Camera360 Ultimate за Android нуди и одлични перформанси и стабилност. Софтверот работи непречено на повеќето уреди без никакво задоцнување или паѓање, што го прави идеален избор за секој што сака сигурен софтвер за уредување фотографии што нема да ги разочара кога им е најпотребен.

Севкупно, ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за дигитални фотографии, кој обезбедува многу опции и флексибилност, тогаш не гледајте подалеку од Camera360 Ultimate за Android. Со своите напредни функции како lomo, hdr, axis shift, draft, ghost и повеќе стилови, како и поддршка за локално управување и преземања на онлајн шаблони, оваа апликација ќе ви помогне да ги подигнете вашите фотографски вештини на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач mAPPn
Страница на издавачи http://www.mappn.com/
Датум на издавање 2011-09-22
Датум на додавање 2011-09-22
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија 2.5.5
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5 and above
Цена $3.86
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2658

Comments:

Најпопуларни