AL Voice Recorder for Android

AL Voice Recorder for Android 2.1.2

Android / Johannes Borchardt / 697 / Целосни спецификации
Опис

AL Voice Recorder за Android е моќен и разновиден софтвер за аудио снимање што ви овозможува да снимате висококвалитетен звук во 3gp или wav формат. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за користење функции, овој софтвер е совршен за секој што треба да снима аудио на својот уред со Android.

Без разлика дали сте новинар, музичар или само некој што сака да сними важни моменти во вашиот живот, AL Voice Recorder за Android има сè што ви треба за да ја завршите работата. Можете да го користите за да снимате предавања, интервјуа, состаноци, музички изведби и многу повеќе.

Една од клучните карактеристики на AL Voice Recorder за Android е неговата способност да снима аудио до 41 KHz. Ова значи дека можете да ги доловите дури и најсуптилните нијанси на звук со неверојатна јасност и детали. И бидејќи поддржува и 3gp и wav формати, можете да го изберете форматот што најмногу одговара на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на AL Voice Recorder за Android е неговата способност да испраќа гласовни снимки преку е-пошта. Ова го олеснува споделувањето на вашите снимки со други или ги зачувува како резервни копии во случај нешто да се случи со вашиот уред.

Покрај тоа, AL Voice Recorder за Android ви овозможува да поставувате гласовни снимки како тонови на ѕвонење. Ова значи дека можете да ги користите вашите сопствени снимки како мелодии наместо да се потпирате на претходно инсталирани опции.

Управувањето со вашите гласовни снимки со AL Voice Recorder за Android е исто така неверојатно лесно. Можете да ги избришете несаканите снимки со само неколку допири или да ги преименувате за полесно да ги најдете подоцна. И ако сакате уште поголема контрола врз вашите датотеки, едноставно притиснете долго која било датотека во истражувачот на датотеки и изберете од низа опции, вклучително и испраќање преку е-пошта или поставување како тон на ѕвонење.

За да пристапите до дополнителните поставки во рамките на AL Voice Recorder за Android, едноставно отворете го менито и изберете поставки каде што ќе можете да поставите различни опции како формат на датотека (3gp/wav), стандардно име за гласовни записи, прикажување на датумот на снимање, опција за повторување на снимањето, прикажување на краток печат итн.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за снимање аудио, кој е совршен за снимање висококвалитетен звук во движење, тогаш не гледајте подалеку од AL Voice Recorder за Android!

Целосни спецификации
Издавач Johannes Borchardt
Страница на издавачи http://andlabs.info/
Датум на издавање 2011-09-22
Датум на додавање 2011-09-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 2.1.2
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 697

Comments:

Најпопуларни