Gentle Alarm Free for Android

Gentle Alarm Free for Android 3.3.2

Опис

Gentle Alarm Free за Android е моќна и интуитивна апликација за будилник што ви помага да се разбудите чувствувајќи се освежени и полни со енергија. Дизајнирана да работи беспрекорно на вашиот уред со Android, оваа апликација нуди широк спектар на функции и опции за прилагодување за да ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот сон.

Со Gentle Alarm Free за Android, можете лесно да поставите повеќе аларми со различни поставки и преференции. Апликацијата прикажува кога ќе свири следниот аларм, што ќе ви овозможи соодветно да го испланирате денот. Можете да допрете на алармот за да ги измените неговите поставки или да го фрлите за да го прескокнете, што автоматски ќе го закаже следниот аларм.

Една од клучните карактеристики на Gentle Alarm Free за Android е неговата способност да ги следи вашите шеми на спиење и соодветно да ги прилагодува алармите. Додека спиете, се движите напред и назад помеѓу фазите на длабок сон и лесен сон за време на кој сонувате. Клучот за освежувачки сон е да се разбудите во фаза на лесен сон. Ако вашиот будилник почне да ви трепка додека сте во длабок сон, ќе се чувствувате грозно без разлика колку сте спиеле таа ноќ.

За да се избегне овој проблем, Gentle Alarm Free за Android користи напредни алгоритми кои ги анализираат вашите шеми на спиење со текот на времето и соодветно ги прилагодуваат алармите. Ова значи дека апликацијата постепено ќе ве буди за време на лесна фаза од циклусот на спиење, така што ќе се чувствувате освежени кога ќе дојде време да го започнете денот.

Покрај неговите напредни способности за следење, Gentle Alarm Free за Android нуди и низа други корисни функции како што се:

- Список на сите аларми: Брзо видете кои аларми се оневозможени или играат за време на викендите.

- Исчистете ги алармите со истечен рок: Автоматски отстранете ги старите или неискористените аларми од списокот.

- Допрете аларм: лесно приспособете ги неговите поставки.

- Нема аларми за среда: бесплатната верзија не репродуцира аларми во среда

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за будилник што може да помогне во подобрувањето на вашите навики за спиење и да се осигура дека секое утро ќе започне правилно - не гледајте подалеку од бесплатен нежен аларм за Android!

Целосни спецификации
Издавач Mobitobi
Страница на издавачи http://m.mobitobi.com/en/site/about.php
Датум на издавање 2011-10-03
Датум на додавање 2011-10-03
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Аларми и софтвер за часовници
Верзија 3.3.2
Барања за ОС Android
Барања Android 1.5 and above
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 344

Comments:

Најпопуларни