MultiReader for Android

MultiReader for Android 2.0.3

Android / Advice Travel / 13327 / Целосни спецификации
Опис

MultiReader за Андроид: врвната апликација за текст во говор

Дали сте уморни од читање долги документи на вашиот телефон или таблет? Дали сакате да постои начин да ги слушате вашите омилени книги и написи додека извршувате други задачи? Не гледајте подалеку од MultiReader за Android, врвната апликација за текст во говор.

Со MultiReader, можете да слушате кој било документ базиран на текст во различни формати, вклучувајќи PDF, Word, RTF, PPT и е-книги. Без разлика дали патувате со јавен превоз или се подготвувате за деловна презентација во автомобил или во авион, MultiReader го олеснува асимилирањето на информациите без да треба да гледате во екранот.

Но, тоа не е сè – MultiReader е совршен и за мултитаскинг дома. Наместо да губите време да се движите низ социјалните мрежи додека готвите вечера или перете алишта, зошто да не научите нешто ново слушајќи едукативна статија или книга?

И ако сте студент кој се подготвува за испит, MultiReader може да помогне и во тоа. Едноставно поставете ги вашите студиски материјали и слушајте додека прегледувате - тоа е совршен начин да се зајакнат важните концепти и да се задржат информациите.

Но, што го издвојува MultiReader од другите апликации за текст во говор? За почеток, неговата напредна технологија за препознавање глас обезбедува прецизен изговор и интонација. Плус, со приспособливи брзини и гласови на читање (вклучувајќи ги и машките/женските опции), можете да го приспособите искуството на вашите преференции.

MultiReader исто така нуди беспрекорна интеграција со популарните услуги за складирање облак како Dropbox и Google Drive. Ова значи дека сите ваши документи се лесно достапни од апликацијата - нема потреба да губите време за пребарување низ папките на вашиот уред.

И ако сте загрижени за загриженоста за приватноста кога поставувате чувствителни документи во апликација како оваа - немојте да бидете! MultiReader користи најсовремена технологија за шифрирање за да се осигура дека сите податоци се безбедни.

Значи, без разлика дали барате полесен начин за читање долги документи во движење или едноставно сакате попродуктивен начин за повеќе задачи дома - пробајте го MultiReader за Android денес!

Целосни спецификации
Издавач Advice Travel
Страница на издавачи http://bsegonnes.free.fr
Датум на издавање 2011-10-23
Датум на додавање 2011-10-23
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 2.0.3
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6 - 2.3.3
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 13327

Comments:

Најпопуларни