WiFi File Explorer Pro for Android

WiFi File Explorer Pro for Android 1.4.7

Опис

WiFi File Explorer Pro за Android е моќна алатка која ви овозможува да пристапите и да управувате со датотеките на вашиот уред со Android од кој било веб-прелистувач на вашата локална мрежа. Со оваа апликација, можете лесно да прелистувате, преземате, поставувате, бришете и копирате датотеки без потреба од кабли или комплициран софтвер.

Без разлика дали сакате да пренесувате фотографии од телефонот на вашиот компјутер или да пренесувате музика и видеа директно од вашиот уред, WiFi File Explorer Pro го олеснува тоа. Едноставно поврзете ги двата уреди на истата WiFi мрежа и започнете со истражување.

Една од клучните придобивки од користењето на WiFi File Explorer Pro е тоа што ја елиминира потребата за физички врски помеѓу уредите. Ова значи дека нема повеќе да се мавате со кабли или да го одвојувате телефонот само за да пристапите до неговата SD-картичка. Наместо тоа, можете едноставно да користите веб-прелистувач на кој било уред поврзан на истата мрежа како и вашиот телефон.

Друга предност на користењето на оваа апликација е тоа што обезбедува едноставен и интуитивен интерфејс за управување со датотеки на вашиот уред со Android. Можете лесно да се движите низ папки, да ги прегледате датотеките пред да ги преземете, па дури и да креирате нови папки или да ги преименувате постоечките.

Покрај прелистувањето и преземањето датотеки од вашиот телефон, WiFi File Explorer Pro исто така ви овозможува да испраќате нови датотеки директно од кој било веб-прелистувач. Ова значи дека можете брзо да додавате нови фотографии или документи без физички да го поврзете телефонот со друг уред.

Ако ви требаат понапредни способности за управување со датотеки, како што се копирање или бришење повеќе датотеки одеднаш, WiFi File Explorer Pro ве опфати и вас. Со само неколку допири на екранот на вашиот уред со Android, можете да изберете повеќе ставки одеднаш и да вршите сериски операции како копирање на сите одеднаш.

Генерално, ако барате алатка која е лесна за употреба која ви овозможува да управувате со датотеките на уред со Android безжично преку локална мрежна врска, тогаш не гледајте подалеку од WiFi File Explorer Pro!

Целосни спецификации
Издавач Dooblou
Страница на издавачи http://dooblou.blogspot.com/
Датум на издавање 2011-11-03
Датум на додавање 2011-11-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.4.7
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6 and above
Цена $0.92
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 743

Comments:

Најпопуларни