AudioTagger Free for Android

AudioTagger Free for Android 3.1.3

Опис

AudioTagger Free за Android е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да ги означите вашите музички датотеки. Со оваа апликација, можете да ги прочитате сите верзии на ознаки ID3 и да ги зачувате најчестите ознаки ID3v2.3 за mp3, mp4 аудио (m4a, m4p), ogg, flac и wma датотеки.

Една од најистакнатите карактеристики на AudioTagger Free за Android е неговата способност да презема насловни страници на албуми и листи со песни од албуми од Discogs и Amazon. Оваа функција го олеснува организирањето на вашата музичка библиотека со додавање на информации што недостасуваат, како што се уметнички дела од албуми или списоци на песни.

Друга одлична карактеристика на AudioTagger Free за Андроид е неговата способност за сериско означување. Можете лесно да означувате цели албуми одеднаш наместо да мора рачно да ја означувате секоја поединечна датотека. Дополнително, можете да ги преименувате датотеките врз основа на нивните клучни зборови за ознаки или обратно.

Функцијата за пребарување со едно копче во AudioTagger Free за Android ви овозможува брзо да ги наведете сите албуми на вашата SD-картичка со само еден клик. Ова го олеснува наоѓањето специфични албуми или песни без да барате низ целата ваша музичка библиотека.

Севкупно, AudioTagger Free за Android е апликација која мора да ја има секој што сака лесен начин да ја организира својата музичка библиотека и да ги чува своите аудио датотеки правилно означени со точни информации. Без разлика дали сте обичен слушател или сериозен аудиофил, оваа апликација има се што ви е потребно за ефикасно и ефективно управување со вашата музичка колекција.

Целосни спецификации
Издавач Dragan Andric
Страница на издавачи http://www.ftpcafe.com/
Датум на издавање 2011-11-05
Датум на додавање 2011-11-05
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 3.1.3
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6 and above
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 334

Comments:

Најпопуларни