IDAutomation Barcode Generator for Android

IDAutomation Barcode Generator for Android 2011

Опис

IDAutomation Barcode Generator за Android е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да ги кодирате низите на податоци и да произведувате читливи баркодови на уредите со Android. Овој софтвер е компатибилен со Android 2.2 или понова верзија и може да се користи со фонтовите за баркодови на IDAutomation за создавање висококвалитетни баркодови.

Со IDAutomation Barcode Generator за Android, можете да изберете од широк спектар на симболики, вклучувајќи код 39, проширен код 39, код 128 (со комплети знаци Auto, A, B & C), GS1-128 (познато како: UCC/EAN-128 ), USS-128, NW7, Interleaved 2 од 5, Codabar, UPC-A, UPC-E, MSI, EAN-8, EAN-13 и многу повеќе. Дополнително, поддржува PDF417, Data Matrix, MaxiCode, Aztec, QRCode и GS1 Data Bar (RSS).

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да работи беспрекорно со фонтовите за баркодови на IDAutomation. Кога се применуваат заедно, тие обезбедуваат непобедлива комбинација што гарантира дека вашите баркодови се секогаш читливи и точни.

Алатката за фонтови вклучена во пакетот е бесплатна за употреба со фонтови со баркод на IDAutomation што им олеснува на корисниците брзо да започнат без никакви дополнителни трошоци.

Без разлика дали сакате да креирате бар-кодови за управување со залихи или етикети за испорака или која било друга деловна апликација каде што е потребно скенирање на баркод - IDAutomation Barcode Generator за Android ве покрива.

Клучни карактеристики:

Компатибилност: Java шифрите за фонтови со баркод се компатибилни со Android верзија 2.2 или поголема

Симболии: Поддржува широк опсег на симболики, вклучувајќи код 39, проширен код 39, код 128 (со комплети знаци Auto, A, B & C), GS1-128 (познато како: UCC/EAN-128), USS-128, NW7 итн.

Алатка за фонтови: Бесплатна алатка за фонт вклучена во пакетот која работи беспрекорно со фонтовите за баркодови на IDAutomation

Квалитет на баркод: произведува висококвалитетни баркодови кои се секогаш читливи и точни

Лесно за користење: Лесниот интерфејс го прави едноставен дури и за почетниците брзо да започнат

Апликации:

Управување со залихи: Користете го овој софтвер за да генерирате уникатни баркодови што може лесно да се скенираат за време на процесите за управување со залихи.

Етикети за испорака: Брзо генерирајте етикети за испорака користејќи го овој софтвер со кодирање на сите потребни информации во еден баркод.

Малопродажна индустрија: Создавајте етикети на производи користејќи го овој софтвер што ќе им помогне на трговците на мало поефикасно да ги следат нивните нивоа на залихи.

Заклучок:

IDAutomation Barcode Generator за Android им нуди на бизнисите лесно за користење решение кога станува збор за генерирање на висококвалитетни баркодови на нивните андроид уреди. Со неговата компатибилност низ повеќе верзии на Android оперативни системи заедно со поддршка за различни симболики како код39 итн., корисниците имаат пристап не само на основната функционалност, туку и на напредните функции како што се алатките за фонтови кои го олеснуваат создавањето етикети со професионален изглед од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2011-08-16
Датум на додавање 2012-02-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 2011
Барања за ОС Android 2.2/2.3 - 2.3.2/2.3.3 - 2.3.7/3.0/3.1/3.2/4.0
Барања Android 2.2
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 502

Comments:

Најпопуларни