ChargeBar - MIUI for Android

ChargeBar - MIUI for Android beta one

Android / The Seven+ Project / 968 / Целосни спецификации
Опис

ChargeBar - MIUI за Android: Приспособлива апликација за лента за батерии

ChargeBar е високо приспособлива, целосно бесплатна апликација за лента за батерии MIUI за БИЛО КОЈ Андроид уред на БИЛО РОМ, со или без root. Само изберете боја, позиција, висина и одете.

Дали сте уморни од здодевната икона за батеријата на вашиот уред со Android? Дали сакате да додадете некоја личност во статусната лента на телефонот? ChargeBar е совршено решение за вас! Со ChargeBar, можете да ја прилагодите лентата за батерија за да одговара на вашиот стил и преференции.

Поставките вклучуваат:

- Можност за стартување кога уредот ќе заврши со подигање.

- Автоматско криење во апликациите на цел екран.

- Се крие во заклучениот екран.

- Прикажување известување/потсетник на лентата за статус.

- Анимации за полнење.

- Промена на бојата на позадината.

- Промена на висината.

- Положба што може да се конфигурира (горе, долу, дното на лентата за статус).

Со овие опции за поставки достапни на вашите прсти, ChargeBar ви овозможува да создадете уникатен изглед кој одговара на вашите индивидуални потреби. Без разлика дали се работи за менување бои или прилагодување на височините и позициите – ChargeBar им дава на корисниците целосна контрола врз екранот на нивната батерија.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината компатибилност со кој било уред со Android на кој било ROM. Ова значи дека без разлика каков тип на телефон или таблет имате – без разлика дали е рут или не – ChargeBar ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика е неговата опција за автоматско криење во апликациите на цел екран. Ова значи дека кога гледате видеа или играте игри во режим на цел екран, ChargeBar автоматски ќе се сокрие за да не го попречува вашето гледање.

Покрај овие карактеристики споменати погоре, достапни се и анимации за полнење кои додаваат дополнителна забава и возбуда додека го полните вашиот уред. Можете да изберете од неколку различни стилови на анимација како што се пулсирачки кругови или трепкачки ленти.

Ако прилагодувањето не е доволно за вас, тогаш размислете за донирање! Со донирање, корисниците можат да отстранат трајни графички врски од The ​​Seven+ Project и UltraLinx, како и да ги поддржат развојните напори за идни ажурирања!

И на крај, ако има некои грешки/предлози, испратете ги директно преку е-пошта наместо да оставате коментари на Google Play Store, бидејќи не можеме да одговориме преку тие канали!

Како заклучок, ако барате лесен начин да приспособите колку сок останува во вашиот телефон, тогаш не гледајте подалеку од Chargebar - MIUI за Android!

Целосни спецификации
Издавач The Seven+ Project
Страница на издавачи http://sevenplusandroid.org
Датум на издавање 2012-02-19
Датум на додавање 2012-02-19
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Гаџети и додатоци
Верзија beta one
Барања за ОС Android 2.1/2.2/2.3 - 2.3.2/2.3.3 - 2.3.7/3.0/3.1/3.2/4.0
Барања Android 2.1 Eclair
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 968

Comments:

Најпопуларни