uZard Pop-Free Remote Control for Android

uZard Pop-Free Remote Control for Android 1.1.9

Опис

UZard Pop-Free Remote Control за Android е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува далечински да го контролирате вашиот компјутер од каде било во светот. Со uZard Pop, можете да уживате гледајќи ги веб-локациите кои се применуваат на ActiveX и Flash кои не се прикажуваат јасно на вашиот паметен телефон, без да ги изложите вашите лични податоци. Овој бесплатен софтвер во основа содржи една лиценца за пристап до компјутер, која може да ја користат лични, корпоративни или владини канцеларии насекаде.

Една од клучните карактеристики на uZard Pop е тоа што не бара никакви лични податоци за да ги користи неговите услуги. Процесот на регистрација е едноставен и јасен, без да бара никакви чувствителни податоци. Ова обезбедува целосна приватност и безбедност за корисниците кои сакаат далечински да ги контролираат своите компјутери.

Друга одлична карактеристика на uZard Pop е неговата способност да го буди вашиот компјутер кога и каде сакате. Ако имате интернет-околина поврзана со кабел, можете лесно да го разбудите вашиот компјутер со далечински управувач од каде било во светот. Повеќе не треба да го држите вашиот компјутер вклучен цел ден само за да добиете пристап до него од далечина.

Со веб-прелистувачот ActiveX на uZard Pop што користи сопствен компјутер, можете да прегледувате веб-локации со голем капацитет што обично не се гледаат на уредите на паметни телефони со ист квалитет како на десктоп компјутерите. Ова значи дека дури и ако сте далеку од дома или канцеларија, сепак можете да пристапите до сите важни датотеки и апликации зачувани на вашиот компјутер.

Далечинскиот управувач со uZard Pop е лесен и удобен - едноставно поврзете го каде било и во секое време користејќи го само вашиот паметен телефон! Како VNC (Virtual Network Computing), го прикажува вистинскиот екран на вашиот компјутер за да можете лесно да се движите низ датотеките и папките како да седите веднаш пред него. Сè додека има достапна интернет-врска, далечинското управување станува возможно во секое време и каде било!

Како заклучок, далечинскиот управувач за Android без Pop-UZard нуди одлично решение за оние на кои им треба далечински пристап до нивните компјутери без да се загрози нивната приватност или безбедност. Со својот едноставен процес на регистрација, способноста за далечинско будење на компјутерите и поддршката за веб-прелистување ActiveX, им овозможува на корисниците беспрекорно искуство кога пристапуваат до нивните компјутери од далеку!

Целосни спецификации
Издавач Logicplant
Страница на издавачи http://www.logicplant.com/en
Датум на издавање 2012-05-22
Датум на додавање 2012-07-09
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.1.9
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 100

Comments:

Најпопуларни