Qoppa PDF Reader for Android

Qoppa PDF Reader for Android 2.4

Android / Qoppa Software / 3998 / Целосни спецификации
Опис

Qoppa PDF Reader за Android е моќен и разноврсен софтвер кој ви овозможува лесно да ги прегледувате, уредувате и управувате вашите PDF документи. Овој софтвер е дизајниран специјално за уреди со Android, што го прави совршена алатка за секој кој има потреба да пристапува до нивните PDF-датотеки во движење.

Со Qoppa PDF Reader, можете да гледате контури на документи и да додавате лични обележувачи за полесно да се движите низ вашите документи. Позицијата на последната страница исто така се памети за да можете да продолжите токму таму каде што сте застанале. Дополнително, овој софтвер нуди брзо и високо доверливо прикажување дури и на PDF-датотеки заштитени со лозинка.

Една од најистакнатите карактеристики на Qoppa PDF Reader е неговиот континуиран режим на прегледување на страницата што го олеснува навигацијата низ долги документи. Може да користите и гестови со повеќекратен допир за зумирање или двојно допирање за да се вклопи во ширината на екранот на таблетите за оптимално доживување при гледањето.

Функцијата за брзо пребарување во Qoppa PDF Reader ги истакнува сите резултати пронајдени во вашиот документ што го олеснува брзото наоѓање на она што го барате. Овој софтвер, исто така, ги потврдува дигиталните потписи и целосно го поддржува PDF стандардот што обезбедува компатибилност со сите видови документи.

Qoppa PDF Reader беспрекорно се интегрира со популарните услуги за складирање облак, како што се Gmail, Box, Dropbox, Google Drive, како и корпоративните апликации за е-пошта што им овозможуваат на корисниците лесно да пристапат до нивните датотеки од каде било без потреба од SD-картичка.

Овој софтвер работи на сите телефони и таблети со Android 2.1 или понови, вклучувајќи ги и популарните уреди како Asus Transformer Prime, Acer Iconia, Samsung Galaxy Tab/Note серијата, Motorola XOOM, Kindle Fire, Nook Color и уредите со сопствени ROM.

Како заклучок, моќниот, но сепак лесен интерфејс на Qoppa го прави задолжителна алатка за секој кој има потреба од брз пристап до нивните важни документи додека е во движење. Со својата широка палета на функции, вклучително и можности за обележување, режим на континуиран преглед на страници и беспрекорна интеграција со популарните услуги за складирање облак, Qoppa има сè што им е потребно на професионалците на кои им е потребен сигурен мобилен читач/прегледувач на pdf.

Целосни спецификации
Издавач Qoppa Software
Страница на издавачи http://www.qoppa.com
Датум на издавање 2012-07-10
Датум на додавање 2012-07-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 2.4
Барања за ОС Android 4.0, Android 3.0, Android, Android 2.2, Android 2.3.3 - Android 2.3.7, Android 2.3 - Android 2.3.2, Android 3.2, Android 2.1, Android 3.1
Барања Android 2.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3998

Comments:

Најпопуларни