B-Folders Secure Organizer for Android

B-Folders Secure Organizer for Android 3.0.8

Опис

B-Folders Secure Organizer за Android е моќен и безбеден сè-во-едно организатор што ви овозможува да управувате со вашите деловни податоци на сите ваши уреди без да се потпирате на услуги во облак. Со својот сеопфатен сет на функции, B-Folders е совршена алатка за секој кој треба да ги одржува своите деловни информации организирани и безбедни.

Една од клучните карактеристики на B-Folders е неговата способност да интегрира повеќе функции во една апликација. Со овој софтвер, можете да управувате со вашите контакти, задачи, лозинки, обележувачи и записи во дневникот на едно место. Ова го олеснува одржувањето на организацијата и следењето на сè што е важно за вас.

Но, она што навистина ги издвојува B-Folders од другите организатори се неговите безбедносни карактеристики. Сите податоци складирани во B-Folders се целосно шифрирани со силна 256-битна AES шифра базирана на лозинка - истото ниво на шифрирање што го користат владите ширум светот. Ова значи дека дури и ако некој добие пристап до вашиот уред или го украде, нема да може да пристапи до некоја од вашите чувствителни информации.

Покрај неговите можности за шифрирање, B-Folders нуди и уникатна технологија за синхронизација која ви овозможува безбедно да ги чувате вашите податоци синхронизирани на повеќе компјутери и мобилни уреди без да се потпирате на централен сервер или да складирате нешто на веб. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши важни информации од каде било, без да се грижите за безбедносните ризици поврзани со складирањето во облак.

Друга одлична карактеристика на B-Folders е неговата леснотија на користење. Апликацијата има интуитивен интерфејс што им олеснува на секој - дури и на оние кои не се технолошки - ефикасно да ја користат. Можете брзо да додавате нови контакти или задачи со само неколку допири или кликнувања и сè е уредно организирано за да можете да го најдете она што ви треба кога ви треба.

Генерално, ако барате се-во-едно организатор кој е моќен и безбеден, тогаш не гледајте подалеку од B-Folders Secure Organizer за Android. Со својот сеопфатен сет на функции и врвни безбедносни способности, овој софтвер ќе ви помогне да ги зачувате сите ваши деловни податоци безбедни и истовремено да го олесни од кога било досега да останете организирани на повеќе уреди!

Преглед

B-Folders Secure Organizer може да запомни десетици лозинки, банкарски детали и многу повеќе. B-Folders Secure Organizer оди над и подалеку од должноста со додавање на некои уредни бонус функции и моќно шифрирање.

Тешко е да се одлучи дали обичното мени на апликацијата е проклетство или благослов. Од една страна, ја прави апликацијата брза и лесна. Од друга страна, тоа е болно во очите и малите копчиња може да доведат до неколку случајни допири. За среќа, нема реклами или други замки за кликнување. Апликацијата може да се пофали со некои уредни карактеристики, вклучително и способноста за запишување белешки и запишување идеи. Не е толку напредна како апликација за земање белешки, но е убав додаток. Како што веројатно очекувате со апликацијата за лозинка, таа ги шифрира вашите лозинки за да ја зајакне безбедноста. За да ги однесете вашите безбедносни опции чекор понатаму, B-Folders Secure Organizer може дури и да генерира навистина случајна, моќна лозинка за вас. Оваа апликација не само што генерира лозинки доколку ви се потребни, туку ви овозможува да ги конвертирате вашите лозинки од LastPass или други менаџери за лозинки. Тоа е добредојден додаток ако се префрлате од десктоп апликација.

Иако има многу неверојатни апликации за лозинка на Андроид, оваа прави убедлив случај за себе. B-Folders Secure Organizer е едно од најдобрите места за зачувување на вашите лозинки на вашиот паметен телефон или таблет. Ако постојано се најавувате од вашиот мобилен gadget, тогаш проверете ја оваа апликација.

Целосни спецификации
Издавач JointLogic
Страница на издавачи http://jointlogic.com/b-folders/2/android
Датум на издавање 2012-08-29
Датум на додавање 2012-08-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 3.0.8
Барања за ОС Android
Барања Android 1.6 or better.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 372

Comments:

Најпопуларни