Blooming Flower Live Wallpaper for Android

Blooming Flower Live Wallpaper for Android 2.0

Опис

Дали сте љубител на прекрасни слики со цвеќиња? Дали сакате да ја донесете убавината на природата на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од „Blooming Flower Live Wallpaper“, совршен избор за секој што сака прекрасни цветни прикази.

Оваа 3D жива позадина содржи прекрасни црвени цветови во полн цут, опкружени со слатки и шарени пеперутки. Нивото на детали е навистина импресивно, при што секое ливче и крило се направени во неверојатна висока дефиниција. Ќе се чувствувате како да стоите во поле со цвеќиња секогаш кога ќе го погледнете телефонот или таблетот.

Но, тоа не е сè - „Blooming Flower Live Wallpaper“ вклучува и интерактивна функција што ви овозможува да допрете каде било на екранот за да направите нови ливчиња да се појавуваат веднаш. Тоа е забавен и привлечен начин да ги приспособите вашите тапети и да креирате уникатни дизајни кои го одразуваат вашиот личен стил.

Инсталирањето е брза и лесна - едноставно одете до Почетна -> Мени -> Позадини -> Живи позадини, изберете Расцветан цвет од списокот и уживајте! Апликацијата поддржува режим на пејзаж и префрлување на почетниот екран за максимална флексибилност.

Без разлика дали барате мирна позадина за медитација или само сакате да додадете малку боја и живот на вашиот уред, „Blooming Flower Live Wallpaper“ е совршен избор. Преземете го денес бесплатно и искусете ја убавината на природата директно на вашиот уред со Android!

Целосни спецификации
Издавач StylishApps
Страница на издавачи http://quailsinc.blogspot.com/
Датум на издавање 2012-12-06
Датум на додавање 2012-12-06
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 2.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 49

Comments:

Најпопуларни