Neon Lights 3D Live Wallpaper for Android

Neon Lights 3D Live Wallpaper for Android 1.0

Опис

Дали сте уморни од вашиот досаден екран на телефонот? Дали сакате да додадете возбуда и боја на вашиот уред? Не гледајте подалеку од Neon Lights 3D Live Wallpaper за Android. Оваа иновативна апликација за заштитник на екранот и тапети ќе го трансформира вашиот телефон во живописен, привлечен екран кој сигурно ќе импресионира.

Neon Lights 3D Live Wallpaper е совршен начин да додадете допир на модерен дизајн на вашиот мобилен уред. Со своите елегантни неонски цевки и топли бои, оваа апликација ќе направи вашиот стар телефон повторно да изгледа сосема нов. Ќе ви се допадне да гледате како неонските цевки ги менуваат боите на црна позадина, создавајќи постојано менување на дисплејот што е и хипнотизирачки и убав.

Една од најдобрите карактеристики на Neon Lights 3D Live Wallpaper е нејзината интерактивна способност. Едноставно допрете каде било на екранот за да ги активирате неонските цевки и гледајте како тие оживуваат со боја. Оваа функција додава дополнително ниво на забава и ангажираност на апликацијата, што ја прави совршена за корисници од сите возрасти.

Покрај неверојатните визуелни слики, Neon Lights 3D Live Wallpaper нуди и целосна поддршка за режим на пејзаж и префрлување на почетниот екран. Ова значи дека без разлика како го држите или користите телефонот, оваа апликација секогаш ќе изгледа одлично на вашиот екран.

Инсталирањето на 3D жива позадина на Neon Lights не може да биде полесно. Едноставно следете ги овие чекори: Почетна -> Мени -> Позадини -> Живи позадини. Откако ќе се инсталира, можете да ги приспособите поставките според вашите преференции, вклучително и прилагодување на нивоата на осветленост или избирање различни шеми на бои.

Генерално, ако барате висококвалитетна апликација за заштитник на екранот или заднина која нуди стил и функционалност, тогаш не гледајте подалеку од Neon Lights 3D Live Wallpaper за Android. Со своите неверојатни визуелни и интерактивни карактеристики, оваа апликација сигурно ќе стане една од вашите омилени за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач StylishApps
Страница на издавачи http://quailsinc.blogspot.com/
Датум на издавање 2012-12-09
Датум на додавање 2012-12-09
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 187

Comments:

Најпопуларни