Biosentinel Free for Android

Biosentinel Free for Android 1.0

Опис

Дали сте уморни од користење на истиот стар заклучен екран на вашиот телефон или таблет со Android? Дали сакате да додадете дополнителен слој на безбедност на вашиот уред? Не гледајте подалеку од Biosentinel Free за Android, најнапредната биометриска безбедносна апликација на пазарот.

Развиен со користење на технологијата на иднината на вселенското доба, HTML5, Biosentinel Free за Android е дизајниран да обезбеди максимална безбедност за вашиот уред. Со инсталирана апликација, телефонот или таблетот ќе го препознаат само вашиот личен допир. Ова значи дека дури и ако некој друг се обиде да го отклучи вашиот уред, нема да може да го пробие заклучениот екран.

Biosentinel Free за Android е совршен за секој што сака да го чува својот уред безбеден. Без разлика дали сте родител кој сака да го заштити телефонот на вашето дете од љубопитните очи или постариот човек кој сака безбедносно решение лесно за користење, оваа апликација ве покрива.

Користењето на Biosentinel Free за Android е неверојатно лесно. Едноставно преземете ја и инсталирајте ја апликацијата од Google Play Store и следете ги дадените упатства. Откако ќе се инсталира, поставете биометриска шема што само вие можете да ја препознаете и да ја користите како замена на заклучениот екран.

Едно нешто што треба да се забележи за Biosentinel Free за Android е дека не може да гарантира целосна безбедност на вашиот телефон или таблет. Иако обезбедува дополнителен слој на заштита од неовластен пристап, всушност не може да го прочита вашиот отпечаток од прст или да го скенира вашиот биометриски потпис поради техничките ограничувања во тековните SDK-и.

Сепак, и покрај овие ограничувања, Biosentinel Free за Android останува една од најпопуларните софтверски апликации за забава достапни денес. Совршено е за секој кој сака дополнително ниво на забава и забава, а истовремено да го чува својот уред безбеден.

Една уникатна карактеристика на оваа апликација е нејзината функционалност на тајно место, која бара од корисниците да допрат еден од двата горни агли пред да ја скенираат нивната биометриска шема за да добијат пристап до нивните уреди; што го прави уште потешко за неовластени лица кои се обидуваат да добијат пристап до уредите на корисникот без дозвола

За жал, во моментов оваа апликација не може да се постави како вистински заклучен екран поради ограничувањата на SDK, но постојат решенија како што се исклучување на заштитата со лозинка кога се остава без надзор, така што програмата може да работи непрекинато додека корисникот не се врати назад со целосна контрола врз неговите/нејзините сопствени поставки за приватност на податоците!

Како заклучок: ако барате забавен начин да го зачувате вашиот телефон или таблет безбеден, а истовремено да додадете футуристички вкус, тогаш не гледајте подалеку од Biosentinel Free for Android!

Целосни спецификации
Издавач Simpaticode
Страница на издавачи http://simpaticode.net
Датум на издавање 2012-12-18
Датум на додавање 2012-12-18
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 87

Comments:

Најпопуларни