Dice Roller Shaker Roll Cup for Android

Dice Roller Shaker Roll Cup for Android 2.1

Опис

Dice Roller Shaker Roll Cup за Android е едноставна, но практична апликација за 2D тркалање коцки која ви овозможува да фрлате до шест коцки одеднаш. Без разлика дали сте ги изгубиле коцките за вашата омилена игра на табла или само сакате да играте сопствена игра со коцки, оваа апликација ве покрива.

Со Dice Roller Shaker Roll Cup, можете да изберете од бели, црвени или зелени коцки и една од двете чаши со коцки - златна или сребрена. Можете исто така да држите кој било број на коцки што ќе се користат при следното ролирање. Сепак, важно е да се напомене дека можете да ги држите коцките само за едно тркалање.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е нејзината мала големина - зафаќа многу малку простор на вашиот телефон или таблет. Ова значи дека дури и ако ви се снема простор за складирање, сепак ќе можете да уживате во сите карактеристики на Dice Roller Shaker Roll Cup без да мора да бришете други апликации.

Но, што ако има функција што не е вклучена во апликацијата? Нема проблем! Едноставно контактирајте со нас и кажете ни која функција сакате да ја додадете. Ако можеме да го направиме тоа, ќе го вклучиме во следното ажурирање.

Генерално, Dice Roller Shaker Roll Cup е одличен избор за секој кој сака да игра игри со пријателите и семејството, но не сака да се грижи за губење на скапоцениот сет на коцки. Со својот лесен за користење интерфејс и приспособливи опции, оваа апликација сигурно ќе стане основна во вашиот арсенал за игри.

Целосни спецификации
Издавач FunwithyourPC
Страница на издавачи http://www.lotteryappspro.com/
Датум на издавање 2013-03-21
Датум на додавање 2013-03-21
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 2.1
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 103

Comments:

Најпопуларни