B1 Free Archiver for Android

B1 Free Archiver for Android 0.5.2

Android / Catalina Group / 561 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатен архивер B1 за Android - врвна алатка за компресија

Дали сте уморни од справување со големи датотеки што заземаат премногу простор на вашиот уред? Дали сакате сигурна и ефикасна алатка за компресија која може да ви помогне подобро да управувате со вашите датотеки? Не гледајте подалеку од Бесплатен архивер B1 за Android!

B1 Free Archiver е 100% бесплатна мултиплатформска алатка за компресија која работи на Android, Mac, Windows и Linux. Тој е дизајниран да го направи компресирањето и екстракцијата на датотеки што е можно поедноставно и лесно. Со B1 Free Archiver, можете да ги компресирате датотеките во различни формати како што се zip, rar, 7z, tar и многу повеќе.

Една од најдобрите работи за B1 Free Archiver е неговата едноставност. Повеќето дејства се вршат со не повеќе од 2-3 кликања. Ова значи дека дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле алатка за компресија, ќе можете лесно да го користите B1 Free Archiver.

Најновите ажурирања на софтверот вклучуваат поддршка за поделени зип архиви што им овозможува на корисниците да ги поделат големите архиви на помали делови за полесно споделување или складирање. Дополнително, сега има икона за статус во областа за известување што го олеснува следењето на тековните процеси на архивирање без да мора да ја отворите самата апликација.

Друга одлична карактеристика на B1 Free Archiver е неговата способност да креира архиви заштитени со лозинка. Ова значи дека само овластени корисници ќе можат да пристапат до содржината на архивата. Оваа функција е корисна кога споделувате чувствителни информации или доверливи документи.

Покрај неговиот кориснички интерфејс и моќните функции, B1 Free Archiver може да се пофали и со молскавично брзи перформанси. Користи напредни алгоритми кои обезбедуваат компресија и екстракција со голема брзина без да се загрози квалитетот.

Без разлика дали барате начин да заштедите простор на вашиот уред или ви треба ефикасен начин за споделување големи датотеки со други онлајн - B1 Free Archiver ве покрива! Со својот широк опсег на поддржани формати и интерфејс лесен за користење, тој е совршен и за лична употреба дома или за професионална употреба на работа.

Па зошто да чекаме? Преземете го B1 Free Archiver денес од нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Catalina Group
Страница на издавачи http://b1.org
Датум на издавање 2013-03-21
Датум на додавање 2013-03-21
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 0.5.2
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 561

Comments:

Најпопуларни