OBBO Android SMS And Contacts Backup for Android

OBBO Android SMS And Contacts Backup for Android 1.0

Опис

OBBO Android SMS & Contacts Backup е моќна и прифатлива апликација наменета за мобилни телефони со Android која ви овозможува да ги префрлате и да направите резервна копија на вашите СМС пораки и контакти помеѓу телефон со Android и десктоп компјутер. Со овој софтвер, можете лесно да направите резервна копија на вашите важни податоци од вашиот уред со Android на вашиот компјутер, осигурувајќи дека никогаш нема да изгубите некоја од вашите вредни информации.

Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, што го прави лесен за секој да го користи. Без разлика дали сте технолошки поединец или некој што е нов во светот на технологијата, OBBO Android SMS & Contacts Backup има се што ви треба за да започнете.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да прави резервна копија на СМС пораките и контактите во датотека со податоци. Ова значи дека сите ваши важни информации ќе бидат зачувани на едно место, што ќе ви го олесни пристапот кога и да ви треба. Дополнително, софтверот ви овозможува лесно да ги вратите СМС пораките и контактите на вашиот телефон со Android.

Друга одлична карактеристика на OBBO Android SMS & Contacts Backup е неговата способност да ги прегледува/новите/уредите/бришете/печатите вашите Android SMS и контакти на компјутер. Ова значи дека дури и ако нешто се случи со вашиот телефон или ако се изгуби или украде, сите ваши важни информации сепак ќе бидат достапни од кој било компјутер.

Покрај овие функции, OBBO Android SMS & Contacts Backup нуди и низа други корисни алатки како алатки за управување со контакти кои им овозможуваат на корисниците лесно да управуваат со нивните контакти на нивните компјутери. Софтверот исто така поддржува повеќе јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски и шпански меѓу другите.

Генерално, резервната копија на SMS и контакти на OBBO Android е суштинска алатка за секој кој сака мир на умот кога станува збор за заштита на нивните вредни податоци на нивните мобилни уреди. Со својот кориснички интерфејс и моќни функции како што се способности за резервна копија/обновување, како и алатки за управување со контакти; оваа апликација го прави управувањето со сите аспекти поврзани со текстуалните пораки многу полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач OBBO
Страница на издавачи http://www.obbosoft.com/
Датум на издавање 2013-05-07
Датум на додавање 2013-05-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.1 and above
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 838

Comments:

Најпопуларни