WoTerm for Android

WoTerm for Android 3.4

Опис

WoTerm за Android е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува лесно да ги контролирате вашите уреди од далечина. Со поддршка за различни протоколи како што се ssh1/ssh2/sftp/telnet/rlogin, овој бесплатен софтвер е совршен за секој кој треба да управува со своите уреди од далечина.

Една од најистакнатите карактеристики на WoTerm е неговиот целосно опремен менаџер на список со сесии. Ова ви овозможува лесно да ги следите сите ваши далечински сесии и лесно да се префрлате помеѓу нив. Дополнително, софтверот вклучува и управувач со датотеки за идентификување, што го олеснува лоцирањето и управувањето со датотеките на вашиот далечински уред.

Друга одлична работа за WoTerm е тоа што работи на повеќе платформи, вклучувајќи Windows, Mac, Linux и Android. Ова значи дека без разлика кој уред го користите, можете да ги искористите сите карактеристики што ги нуди овој софтвер.

Во однос на опциите за прилагодување, WoTerm обезбедува многу шеми на бои и оптимизација на фонтови за да можете да го приспособите интерфејсот за да одговара на вашите преференции. Без разлика дали претпочитате темна или светла тема или ви требаат поголеми фонтови за подобра видливост, овој софтвер ве опфати.

Конечно, една од најкорисните функции во WoTerm е неговата поддршка за поставување или преземање датотеки преку протоколот ZModem. Ова го олеснува преносот на датотеки помеѓу вашата локална машина и далечинскиот уред без никакви проблеми.

Генерално, ако барате доверлив мрежен софтвер кој нуди многу опции за прилагодување и поддржува повеќе протоколи на различни платформи, тогаш не гледајте подалеку од WoTerm за Android!

Целосни спецификации
Издавач Woterm
Страница на издавачи http://woterm.com
Датум на издавање 2020-06-08
Датум на додавање 2020-06-08
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 3.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни