Aqua Mail for Android

Aqua Mail for Android 1.2.4

Android / Kostya Vasilyev / 1684 / Целосни спецификации
Опис

Aqua Mail за Android е моќна апликација за е-пошта која нуди лесно автоматско поставување за популарни услуги за е-пошта како Yahoo, Hotmail и Gmail. Исто така, поддржува многу други услуги за е-пошта преку стандардни протоколи за е-пошта на Интернет: IMAP, POP3, SMTP. Ова вклучува многу корпоративни сервери за е-пошта како што се Lotus Notes и Exchange под услов администраторите да имаат овозможено IMAP/SMTP (нема поддршка за ActiveSync или EWS).

Со Aqua Mail, можете да уживате во push-mail (IMAP IDLE) што обезбедува моментална испорака на дојдовна е-пошта за оние сервери што ја поддржуваат. Можете исто така да зачувувате прилози на мемориската картичка и да користите виџети за брз пристап до вашите е-пошта. Функцијата за автоматско вклопување на пораките гарантира дека вашите е-пошта се прикажуваат совршено на која било големина на екранот.

Една од најимпресивните карактеристики на Aqua Mail е нејзината интеграција со Tasker, Light Flow, Enhanced SMS & Caller ID, Cloud Print, Apex Launcher Pro, Nova Launcher/Tesla Unread и Executive Assistant. Ова значи дека можете да го прилагодите вашето искуство за да одговара на вашите потреби со користење на овие апликации заедно со Aqua Mail.

Aqua Mail ви овозможува да додадете повеќе од две сметки за да можете да управувате со сите ваши е-пошта на едно место. Можете исто така да користите идентитети за да испраќате е-пораки од различни адреси без да морате рачно да се префрлате помеѓу сметките.

Ако сакате да го отстраните потписот од вашите е-пошта или да отклучите дополнителни функции како што се поддршка за размена или напредни безбедносни опции, тогаш купувањето на клучот Pro е опција достапна на Market во секое време.

Генерално AquaMail е одличен избор ако барате лесна за употреба, но моќна апликација за е-пошта која работи беспрекорно со повеќе сметки и добро се интегрира со другите апликации на уредите со Android.

Клучни карактеристики:

1) Автоматско поставување за популарни услуги за е-пошта како Yahoo!, Hotmail и Gmail.

2) Поддршка за многу други услуги за пошта базирани на интернет преку стандардни протоколи: IMAP/POP3/SMTP.

3) Push mail (IMAP IDLE), инстантна дојдовна е-пошта.

4) Зачувајте ги прилозите на мемориската картичка.

5) Додатоци (број на пораки и листа на пораки).

6) Автоматско вклопување на пораките (како во Gmail).

7) Интеграција со Tasker (променете ги поставките преку Tasker), Light Flow,

Подобрена СМС и ИД на повикувач,

Cloud Print,

Apex Launcher Pro,

Nova Launcher/Tesla Непрочитана,

Извршен асистент

8) Додадете повеќе од две сметки;

9) Користете идентитети;

10 Отстранете го потписот со купување про клуч;

11 Поддршка за размена преку ActiveSync + EWS + WebDAV;

12 Достапни се напредни безбедносни опции, вклучително и шифрирање S/MIME;

Преглед

Aqua Mail комбинира напредни функции што нема да ги најдете во другите апликации за е-пошта со основен распоред. Ви овозможува да прегледувате и да правите резервни копии на повеќе сандачиња со ѕвездени сопствени менија. Нејзината поддршка за бескрајно лизгање и HTML кодирање ја прави навистина извонредна апликација за е-пошта.

Ако користите услуги за пошта за кои е потребна двофакторна автентикација, може да биде тешко да се постави оваа апликација. Можеби ќе треба да генерирате лозинка специфична за апликација или да прескокнете низ други обрачи за да влезете. Откако ќе се најавите, вашите поштенски сандачиња се синхронизираат навистина брзо. На Aqua Mail му беа потребни само неколку секунди за да вчита сандаче во кое има илјадници пораки. Можете да гледате кој било број на е-пошта од главниот список на апликацијата, со доволно простор за да видите кратко резиме и други детали за вашата порака. Апликацијата има лента за навигација која ви овозможува да пишувате, пребарувате, па дури и бришете е-пошта со само неколку допири. Вашите пораки и сандачиња се кодирани во боја, кои можете да ги промените на три различни теми. Може да го менувате секој друг начин на кој апликацијата ги прикажува вашите контакти, е-пошта и друго. Има неколку дополнителни поставки како ноќен режим за исклучување на вашата е-пошта и напредна безбедност за да ја одржувате вашата пошта безбедна.

Иако е лесен за користење, Aqua Mail вклучува речиси сè што ви треба од апликацијата за пошта и има многу начини да ја помешате вашата пошта ако сакате. Тоа ја прави навистина моќна апликација за моќни корисници и за корисници кои само треба да ја спојат својата деловна пошта со нивните лични пораки.

Целосни спецификации
Издавач Kostya Vasilyev
Страница на издавачи http://kmansoft.wordpress.com/
Датум на издавање 2013-06-02
Датум на додавање 2013-06-03
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 1.2.4
Барања за ОС Android, Android 2.1
Барања Android 2.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1684

Comments:

Најпопуларни