BayGenie Auction Sniper for Android

BayGenie Auction Sniper for Android 1.1.2

Опис

BayGenie Auction Sniper за Android е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да ги следите аукциите на eBay и автоматски да поставувате понуди во последните секунди од аукциите на вашите телефони и таблети со Android. Со овој софтвер, можете лесно да останете на врвот на сите ваши аукции на eBay и никогаш повеќе да не пропуштите голема зделка.

Една од клучните карактеристики на BayGenie Auction Sniper е неговата интегрирана функционалност за пребарување. Ова ви овозможува брзо да ги пронајдете ставките за кои сте заинтересирани да наддавате, без да морате да се движите низ често збунувачкиот интерфејс за пребарување на eBay. Едноставно внесете ги вашите термини за пребарување во BayGenie Auction Sniper и тој ќе ви врати список на релевантни аукции што одговараат на вашите критериуми.

Друга одлична карактеристика на BayGenie Auction Sniper е неговата способност да увезува аукции од My eBay. Ова значи дека ако веќе сте зачувале аукција во My eBay, можете лесно да ја внесете во BayGenie Auction Sniper со само неколку кликања. Ова ви заштедува време и гарантира дека сите ваши важни аукции се следат на едно место.

BayGenie Auction Sniper исто така поддржува групи за наддавање, кои ви дозволуваат да наддавате повеќе ставки одеднаш. Ова е особено корисно ако има неколку слични ставки на аукција во исто време, бидејќи ви овозможува да наддавате за сите нив истовремено без да мора рачно да ја внесувате секоја понуда одделно.

Покрај тоа, BayGenie Auction Sniper поддржува 16 различни глобални страници на eBay, така што без разлика каде во светот се одржува аукција, овој софтвер ве опфати. И бидејќи податоците се синхронизираат на сите ваши уреди со Android и iOS користејќи облак технологија, можете да пристапите до сите ваши важни информации за аукцијата од каде било во секое време.

Севкупно, ако барате моќен деловен софтвер кој ќе ви помогне да го рационализирате процесот на наддавање на eBay и да осигурате дека нема големи зделки да пропаднат, тогаш не гледајте подалеку од BayGenie Auction Sniper за Android. Со своите напредни карактеристики и интерфејс лесен за користење, овој софтвер сигурно ќе стане неопходна алатка за секој сериозен купувач или продавач на eBay.

Целосни спецификации
Издавач Baygenie
Страница на издавачи http://www.baygenie.com
Датум на издавање 2013-07-09
Датум на додавање 2013-07-09
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.1.2
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 76

Comments:

Најпопуларни