Sonic Robot Lock Screen 2 Ex for Android

Sonic Robot Lock Screen 2 Ex for Android 1.0

Опис

Sonic Robot Lock Screen 2 Ex for Android: The Ultimate Eye-popping Lock Screen

Дали сте уморни од истиот стар досаден заклучен екран на вашиот уред со Android? Дали сакате да додадете возбуда и забава на екранот на вашиот телефон? Не гледајте подалеку од Sonic Robot Lock Screen 2 Ex за Android, врвната апликација за заклучување на екранот што пука очи.

Оваа апликација е совршена за секој што сака да го покаже уникатниот стил и личност на својот телефон. Со своите неверојатни 3D анимации и планети кои се движат, овој заклучен екран сигурно ќе ги сврти главите и ќе ги импресионира вашите пријатели.

Но, тоа не е сè - Sonic Robot Lock Screen 2 Ex исто така работи со Go Locker, давајќи ви уште повеќе опции за прилагодување. Можете да изберете од широкиот избор на теми за заклучен екран (од кои повеќето се бесплатни) или да креирате сопствено сопствено искуство со прилагодување на поставките во Go Locker.

Па, зошто треба да го преземете Sonic Robot Lock Screen 2 Ex? Еве само неколку причини:

Анимации кои предизвикуваат око: оваа апликација содржи целосно подвижни и лебдечки 3D планети, како и настани слични на реалниот живот со планети од вселената. Ако сте љубител на кул и забавни визуелни слики со малку простор, оваа апликација е дефинитивно за вас.

Опции за приспособување: со интеграцијата на Go Locker, има бескрајни можности кога станува збор за прилагодување на вашиот заклучен екран. Изберете од различни теми или создадете свој уникатен изглед со прилагодување на поставките во Go Locker.

Лесен за користење: Sonic Robot Lock Screen 2 Ex е неверојатно лесен за користење - едноставно преземете ја апликацијата и поставете ја како стандарден заклучен екран. Оттаму, можете да ги истражите сите негови карактеристики и да го приспособите како што сакате.

Компатибилност: оваа апликација работи на повеќето уреди со Android што работат со верзија 4.0 или повисока, така што шансите се дека ќе работи и на вашата!

Како заклучок, ако барате возбудлив нов начин за прилагодување на заклучениот екран на вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од Sonic Robot Lock Screen 2 Ex. Со своите неверојатни визуелни слики и бескрајни опции за прилагодување, оваа апликација сигурно ќе стане една од вашите омилени!

Целосни спецификации
Издавач Royal Dynasty
Страница на издавачи http://www.facebook.com/mazariti45
Датум на издавање 2013-07-11
Датум на додавање 2013-07-11
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Екрани за најавување
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 192

Comments:

Најпопуларни