BN Pro PercentXL-b HD Text for Android

BN Pro PercentXL-b HD Text for Android 2.0

Опис

BN Pro PercentXL-b HD Text за Android е дополнителен пакет со висока густина за Battery Notifier Pro BT 1.5.1 или понова верзија, што бара прво инсталирање на Battery Notifier Pro BT 1.5.1 или понова верзија. Овој додаток може да се користи со сопствени опции за ниво на боја на текст во сина, портокалова и црвена боја во Battery Notifier Pro BT.

Овој HD додатен пакет им нуди на корисниците со екрани со висока густина (повеќето корисници) најголемиот фонт достапен во официјални бои на Android што го вклучува знакот процент. Иконите HD се дизајнирани за корисници кои сакаат официјални бои на Android во нивните статусни ленти и изгледаат најдобро на Android 2.3.x, кој нема известувања за затемнети статусни ленти.

За корисниците на Android 3.x/4.x со известувања за затемнети статусни ленти кои сакаат да ги имаат најсветлите можни бои во нивните статусни ленти додека се држат блиску до официјалните бои на Android, BN Pro PercentXL-b HD Text сега е достапен како „b " верзија на овој додаток.

Додатниот пакет BN Pro PercentXL-b HD Text вклучува четири светли неонски бои: фуксија, виолетова, жолта, портокалова или црвена од 0-100 што не може да се користат со прилагодени опции за ниво на боја.

Покрај карактеристиките на BN Pro PercentXL-b HD Text споменати погоре, има и други додатоци со висока и средна густина достапни во Battery Notifier Pro BT или со пребарување на „bnbt“ на Google Play.

BN Pro PercentXL-b HD Text е оценет за сите и е компатибилен со повеќето уреди што работат на оперативен систем од најмалку Android 2.3.x или повисок.

Карактеристики:

- Додатен пакет со висока густина: BN Pro PercentXL-b HD Text нуди дополнителен пакет со висока густина (HD) кој им обезбедува на корисниците поголеми фонтови од стандардните фонтови.

- Официјални бои на Android: Официјалната андроид функција за боја на BN Pro PercentXL-b HD Text ви овозможува да изберете од четири различни бои што може да се користат заедно со сопствените опции за ниво на боја.

- Најсветли можни бои: за оние кои сакаат најсветли можни бои во нивните статусни ленти додека сè уште се блиску до официјалните бои на Android.

- Неонски бои: осветлената неонска карактеристика додава четири нови фонтови во неонски бои кои не можат да се користат заедно со сопствените опции за ниво на боја.

- Компатибилност: Компатибилен со повеќето уреди што работат на оперативен систем од најмалку Android 2.3.x или понова верзија.

Инструкции за инсталација:

За да инсталирате BN Pro PercentXL-b HD текст:

Чекор еден - Купете и инсталирајте известувач за батерија PRO BT

Мора да сте купиле и инсталирале Battery Notifier PRO BT пред да го преземете овој додаток од Google Play Store

Втор чекор - Преземете и инсталирајте додаток

Откако ќе го преземете додатокот од Google Play Store, притиснете „Отвори“ во Google Play Store за да го инсталирате на вашиот уред.

Компатибилност:

BN PRO PERCENT XL-B TEXT FOR ANDROID бара оперативен систем од најмалку андроид верзија 2.3.X ИЛИ ПОВИСОКА ЗА ДА СЕ ИНСТАЛИРА НА ВАШИОТ УРЕД.

Заклучок:

Ако барате начин да го приспособите екранот за известување за батеријата на вашиот уред без да го жртвувате квалитетот, тогаш не гледајте подалеку од BN PRO PERCENT XL-B ТЕКСТ ЗА ANDROID! Со своите можности за прикажување со висока дефиниција и компатибилност на повеќето уреди што работат на оперативен систем од најмалку андроид верзија 2.3.X ИЛИ ПОВИСОКА, сигурно ќе ви обезбеди сè што ви треба кога ќе дојде до прилагодување!

Целосни спецификации
Издавач Shkil/larryvgs
Страница на издавачи http://batterynotifierpro.blogspot.com/
Датум на издавање 2013-07-17
Датум на додавање 2013-07-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 2.0
Барања за ОС Android, Android 2.3.3 - Android 2.3.7
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни