BN Pro ArialXL-b Neon HD Text for Android

BN Pro ArialXL-b Neon HD Text for Android 2.0

Опис

BN Pro ArialXL-b Neon HD Text за Android е дополнителен пакет со висока густина за Battery Notifier Pro BT 1.5.1 или повисок, дизајниран да им обезбеди на корисниците најголемиот и најсветлиот HD фонт достапен во целосно фуксија, целосно виолетова , целосно жолта, целосно портокалова или целосно црвена од 100 до нула. Овој додаток е создаден како одговор на барањата на залихите корисници на Android 4.x со затемнети статусни ленти кои сакаат најсветлата можна боја во нивните статусни ленти.

Инсталирањето на BN Pro ArialXL-b Neon HD Text за Android е лесно и едноставно. Корисниците мора да имаат купено и инсталирано Battery Notifier Pro BT пред да го преземат додатокот од Google Play. Откако ќе го преземете додатокот, едноставно притиснете „Отвори“ на Google Play за да го инсталирате.

HD додатоците имаат 50% поголема резолуција од стандардните фонтови и се идеални за корисници со екрани со висока густина кои сакаат поголема и посветла опција за фонтови. Сепак, овој конкретен додаток има само еден избор на боја од 100 до нула и не може да се користи со сопствени опции за ниво на текст во сина, портокалова или црвена боја во Battery Notifier Pro BT.

За корисниците на Android 3.x/4.x кои сакаат да имаат најсветли можни бои на затемнети статусни ленти, BN Pro ArialXL-b Neon HD Text за Android е одличен избор бидејќи обезбедува светли неонски бои кои сигурно ќе ви го привлечат вниманието .

Покрај BN Pro ArialXL-b Neon HD Text за Android, има и други додатоци со висока густина (HD) и средна густина (MD) достапни во Battery Notifier Pro BT кои нудат низа различни стилови и бои на фонтови погоден за различни уреди.

Официјалните бои на Android најдобро одговараат на уредите со интерфејс на HTC Sense што работат на незатемнети статусни ленти, додека опциите за четири бои може да се користат со приспособени опции за ниво на боја. Следниве се некои од другите достапни опции:

- BN Pro % HD текст * НОВО *

- BN Pro PercentXL HD текст * НОВО *

- BN Pro Roboto HD текст (Стандардниот фонт е вклучен почнувајќи од v2.0.1)

- Текст BN Pro RobotoXL HD

- BN Pro Play HD текст

- BN Pro MingLiU HD текст

- BNPro LcdDHDтекст

Најсветлите бои на андроид вклучуваат четири бои кои можат да се користат со сопствената опција за ниво на боја додека обезбедуваат светли неонски бои:

- Целата обичка

- Виолетова

- Жолта

- Портокалова или црвена од 0 -100

Други додатоци со средна густина (MD) вклучуваат:

BNPro SolidBatteryWhiteПовеќе обоена цврста батерија со/бел текст (Без граница)

BNPro SolidBatteryBlack Солидна батерија со повеќе бои со црн текст (црна граница)

BNProBatteryLevelWhiteПовеќе обоени нивоа на батерија w/whitetext(црна граница)

BNProBatteryLevelWhiteB Повеќебојна батерија нивоаw/whitetextB(обоена граница)

BNProBatteryLevelBlackПовеќе обоена батерија ниво на ниво/црн текст(обоена граница)

BNProBatteryLevelIconsЦврсти повеќеобоени батеринотекст (црни и обоени граници) (4 комплети–2 вертикално и 2 хоризонтални за црни или бели ленти со статуси)

Arial LegacyText

ArialXLLlegacyText

LcdDLegacyText

Overall,BNProArialXL-bNeonHDTextforAndroidisagreatadditiontothealreadyimpressivecollectionofaddonsavailablewithintheBatteryNotifierProbTapp.Itprovidesuserswithabrighterandlargerfontoptionthatissuretocatchtheireye,anditisidealforuserswithhighdensityscreenswhoarelookingforanadditiontotheirstatusbarnotifications.Besides,theinstallationprocessisstraightforward,andthereareotheroptionsavailableinthesamecategorythatofferadifferentrangeoffontstylesandcolorsuitablefordifferentdevices.So,giveittrytoday!

Целосни спецификации
Издавач Shkil/larryvgs
Страница на издавачи http://batterynotifierpro.blogspot.com/
Датум на издавање 2013-07-17
Датум на додавање 2013-07-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 2.0
Барања за ОС Android, Android 2.3.3 - Android 2.3.7
Барања Compatible with 2.3.3 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни