Apps Catalog Best Apps Lists for Android

Apps Catalog Best Apps Lists for Android 1.1

Android / Nanostuffs Technologie / 326 / Целосни спецификации
Опис

Каталог на апликации Списоци со најдобри апликации за Android е интернет софтвер кој им обезбедува на корисниците широк избор на апликации од различни категории. Со преку милион апликации достапни на Google Play Store, може да биде огромно да се најдат најдобрите што одговараат на вашите потреби. Тука доаѓа Каталогот на апликации - нашиот елитен тим ги прегледува сите минати и најнови апликации за бројни интересни категории, носејќи ви ги најинтересните за проба.

Нашата платформа нуди лесен начин за откривање нови и возбудливи апликации без да мора да поминувате часови во пребарување низ продавницата за апликации. Едноставно претплатете се на вашата заинтересирана категорија во Каталогот на апликации Списоци со најдобри апликации и ние ќе се погрижиме да бидете ажурирани со некои од важните апликации што дефинитивно треба да ги испробате.

За програмерите кои сакаат да ја покажат својата апликација, нудиме можност да ни ги испратат деталите за нивната апликација. Нашиот тим ќе го прегледа и ако се најде достоен, ќе го вклучи во списокот со категории за сите наши клиенти да го пробаат.

Во моментов имаме стотици категории достапни на нашата платформа, а нови се додаваат секоја недела. Некои од нашите најпопуларни типови апликации вклучуваат деца, велосипеди, автомобили, картички, крикет, математика, наука, општо знаење, геометрија Географија Физика Хемија Логика загатка Финансии Здравје Фитнес Медицина Музика Вести Фотографија Продуктивност Купување Социјални Патувања Одмор Време Банка Авиокомпании Религиозни Акции Пукање Казино покер видеа Запознавање Спортски зделки Храна Ресторани Книги Вода Речници Филмови Љубовни шеги Марати Хинди Гуџарати Индија Фудбал Норвешка Шведска САД Австралија Џаин овластени сметководители Тенис Арапски ОАЕ Цртање убавина.

Нашата платформа е дизајнирана имајќи го предвид корисничкото искуство - овозможувајќи им на корисниците лесно да се движат низ различни категории и брзо да го најдат она што им треба. Обезбедуваме и детални описи на секоја апликација заедно со слики од екранот за да можат корисниците да добијат подобра идеја за тоа што преземаат пред да извршат.

Како заклучок, ако барате сигурен извор кој обезбедува препораки за квалитет во различни категории на апликации, тогаш не гледајте подалеку од Каталогот на апликации Списоци на најдобри апликации за Android!

Целосни спецификации
Издавач Nanostuffs Technologie
Страница на издавачи http://www.nanostuffs.com
Датум на издавање 2013-08-06
Датум на додавање 2013-08-06
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 1.1
Барања за ОС Android
Барања Android 2.2 and above.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 326

Comments:

Најпопуларни