EML Reader Free for Android

EML Reader Free for Android 1.31

Опис

Бесплатен EML Reader за Android: Крајното решение за читање датотеки EML и MSG

Дали сте уморни од мака да отворите EML-датотеки на вашиот уред со Android? Дали ви треба сигурна и прифатлива алатка за читање на вашите е-пораки во движење? Не гледајте подалеку од EML Reader Free за Android, врвното решение за парсирање и прикажување на датотеки EML (порака по пошта).

Со оваа одлична бесплатна алатка, можете лесно да ги прегледате сите ваши е-пораки на едно место, без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации или платформи. Без разлика дали користите паметен телефон или таблет со Android, оваа апликација е дизајнирана да работи беспрекорно со кој било уред со Android 4.0 или понова верзија.

Категорија на комуникации

EML Reader Free за Android спаѓа во категоријата Комуникации на софтверски апликации. Оваа категорија вклучува алатки кои се дизајнирани да им помогнат на корисниците да комуницираат со другите преку различни средства како што се е-пошта, апликации за пораки, платформи за социјални медиуми, алатки за видео конференции и друго.

Без разлика дали сте деловен професионалец кој треба да остане поврзан со клиентите и колегите додека сте во движење или обичен корисник кој сака лесен начин да управува со своите лични е-пошта од својот мобилен уред, оваа апликација е совршена за секој на кој му треба сигурна алатка за читање EML-датотеки.

Карактеристики

Оваа моќна апликација е преполна со функции што го олеснуваат и олеснуваат читањето на сите ваши е-пораки на едно место. Еве некои од неговите клучни карактеристики:

1. Анализира и прикажува EML-датотеки: со инсталирана оваа апликација на вашиот уред, можете лесно да отворите која било EML-датотека директно од вашето сандаче или други извори, како што се услугите за складирање облак, како што се Google Drive или Dropbox.

2. Прикажува вградени слики: оваа функција им овозможува на корисниците да ги гледаат сликите вградени во нивните е-пошта и како прилози и во HTML формат.

3. Поддржува MSG-датотеки од Outlook: Покрај поддршката на EML-датотеките, оваа апликација поддржува и MSG-датотеки од Microsoft Outlook што им олеснува од кога било досега за корисниците кои примаат е-пораки во двата формати.

4. Експериментална поддршка за RTF тела произведени од неодамнешните верзии на Outlook: оваа функција им овозможува на корисниците кои примаат е-пораки форматирани RTF произведени од неодамнешните верзии на Microsoft Outlook (2010 година наваму) да ги гледаат во самата апликација наместо да ги зачувуваат надворешно како RTF_MESSAGE. rtf што може да се отвори со помош на надворешни гледачи како Cool Reader.

5. Внатрешен прелистувач на датотеки: со овозможена оваа функција во менито за поставки на апликацијата, можете да прелистувате повеќе датотеки за пошта складирани на SD-картичка без да излезете од самата апликација или користејќи надворешен прелистувач!

6. Контексно мени долго притискање: Корисниците можат долго да притискаат кое било поле во отворен прозорец со пораки за пошта за да ги видат опциите на контекстното мени како копирање текст, споделување итн.

7.Прелистување на SD-картичка: Корисниците имаат опција за прелистување на SD-картичка за отворање датотека(и) eml/msg од кој било друг извор, освен од внатрешна меморија.

Придобивки

Има многу придобивки поврзани со користењето на бесплатен андроид софтвер за читач на ELM, вклучувајќи:

1. Леснотија на користење: интерфејсот е едноставен, но интуитивен што го прави лесен дури и за почетниците корисници кои можеби не се запознаени со техничкиот жаргон поврзан со протоколите за пошта и форматите.

2. Погодност: Со сите пораки прикажани на едно место, корисниците не треба да губат време префрлајќи се помеѓу различни апликации или платформи. Ова заштедува време и ја зголемува продуктивноста особено кога се работи со големи количини на пошта.

3. Флексибилност: Способноста да се отвора eml/msgfiles од многу извор им овозможува на корисниците пристап до нивните пораки без разлика каде се примени. Корисниците исто така можат да ги зачувуваат овие пораки локално на нивните уреди доколку сакаат да им се пристапи офлајн подоцна.

4. Ефикасно: Да се ​​биде бесплатна апликација, софтверот за андроид бесплатен за читач Eml е достапен без трошоци за крајниот корисник.

Опис оптимизиран за оптимизација

In conclusion,Eml reader free androidsoftwareisan excellenttoolthatprovidesuserswiththeabilitytoreademl/msgfilesdirectlyfromtheirandroiddevices.Itsintuitiveinterface,ease-of-use,andflexibilitymakeitidealforalltypesofusersregardless oftechnical expertise.Theapp'sexperimental supportforRTFbodiesproducedbyrecentversionsofOutlookalsomakesiteasierthaneverbeforetoviewtheseemailswithintheapplicationitselfratherthanhavingsavedexternallyasRTF_MESSAGE.rtfwhichcanbeopenedusingexternalviewerslikeCoolReader.Withallthesebenefits,it'sno wonderwhythisapphasbecomeso popularamongAndroiduserslookingforeasywaystoreadtheirmailsonthego!

Целосни спецификации
Издавач UglyIcons
Страница на издавачи http://www.uglyicons.com
Датум на издавање 2013-09-24
Датум на додавање 2013-09-24
Категорија Комуникации
Под категорија Комунални услуги за е-пошта
Верзија 1.31
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 835

Comments:

Најпопуларни