Fart Sound Machine for Android

Fart Sound Machine for Android 1.2

Опис

Дали барате забавен и забавен начин да се шегувате со вашите пријатели? Не гледајте подалеку од апликацијата Fart Sound Machine за Android! Со повеќе од 25 различни звуци на прдеж за избор, оваа апликација е совршена алатка за секој што сака добро да се смее.

Без разлика дали сакате да играте практична шега со вашите пријатели или само сакате да се забавувате малку, машината за звук Fart има се што ви треба. Од класични звуци на прдеж до поуникатни и неочекувани звуци, оваа апликација има сè.

Една од најдобрите карактеристики на Fart Sound Machine е нејзиниот дел „Омилени прди“. Овде, можете да ги зачувате сите ваши омилени звуци на прдеж на едно место за да ви биде лесен пристап кога и да ви треба. Ова го прави уште полесно да се шегувате со вашите пријатели додека сте во движење!

Но, тоа не е сè - Fart Sound Machine вклучува и функција „Fart Time Bomb“. Едноставно поставете тајмер за кога сакате да пукне прдежната бомба, скријте го вашиот уред некаде во близина и почекајте да експлодира! Ова сигурно е една од најурнебесните шеги што некогаш сте ги направиле.

И ако ниту еден од претходно направените прдежи не одговара на она што го барате, не грижете се - со функцијата Fart Recorder, можете да снимите сопствен звук на прдеж и да го користите на кој било начин што сакате. Без разлика дали тоа е дел од шега или само како забавен рингтон или звук за известување, има бескрајни можности со оваа апликација.

Па зошто да чекаме? Преземете ја Fart Sound Machine денес и почнете да се шегувате со вашите пријатели каде и кога сакате! И не заборавајте - споделувањето е грижа. Со само неколку допири на вашиот екран, можете лесно да споделите кој било од овие смешни звуци на прдеж со кој било друг што би можел да ги цени.

Како заклучок, ако софтверот за забава е она што носи радост во вашиот живот, тогаш не гледајте подалеку од нашиот широк избор на [име на веб-страница]. Нашата веб-локација нуди широк спектар на софтверски опции, вклучувајќи игри како што се Minecraft или Fortnite, заедно со апликации како што се TikTok или Instagram. Ние разбираме колку е важен пристапот до квалитетни софтверски опции и затоа нудиме само производи со врвна оцена по пристапни цени. Значи, без разлика дали е нешто глупаво како нашата апликација Fart Sound Machine или нешто посериозно како софтвер за продуктивност, имаме сè опфатено овде на [име на веб-локација].

Целосни спецификации
Издавач VIRTAP
Страница на издавачи http://virtap-apps.com/info/about/
Датум на издавање 2013-10-10
Датум на додавање 2013-10-10
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 103

Comments:

Најпопуларни