Video Editor All In One for Android

Video Editor All In One for Android 1.0

Android / Creatiosoft Solution / 46232 / Целосни спецификации
Опис

Video Editor All In One за Android е моќна апликација за уредување видео која нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да креирате прекрасни видеа. Без разлика дали сакате да ги скратите вашите видеа, да додавате специјални ефекти или да ги конвертирате во различни формати, оваа апликација ве опфати.

Со Video Editor All In One, производството и преземањето видеа никогаш не било полесно. Оваа апликација е дизајнирана да ги направи вашите гаџети паметни, корисни и привлечни. Тој нуди различни опции за отсекување видеа и сечење аудио датотеки. Можете дури и да ги конвертирате вашите фотографии во видеа или слајдови со музика.

Една од истакнатите карактеристики на оваа апликација е нејзината способност да додава различни видео ефекти на вашите избрани видеа. Можете да изберете од низа ефекти како што се ефект на заматување, бавен ефект, брз ефект, ефекти на огледало, ефект на сива скала и негативен ефект. Овие ефекти можат да помогнат да се подобри визуелната привлечност на вашите видеа и да се направат попривлечни.

Покрај овие карактеристики, Video Editor All In One исто така ви овозможува да ги конвертирате вашите видеа во различни формати како AVI, MP4 и FLV. Ова ви го олеснува споделувањето на вашата содржина на различни платформи без никакви проблеми со компатибилноста.

Друга вредна карактеристика што ја нуди оваа апликација се можностите за ротирање и компресија на видео. Со овие функции при рака, можете лесно да ротирате или компресирате големи видео датотеки без губење на квалитетот или резолуцијата.

Но, тоа не е се! Уредувач на видеа „Сè во едно“ исто така ви овозможува беспрекорно да споите повеќе видеа. На пример: спојувајте снимки од свадба со снимки од роденденска забава - создадете забавен маш-ап што ќе ги насмее сите!

Можностите се бескрајни со Video Editor All In One - снимајте нови снимки користејќи возбудливи функции како додавање најнови музички нумери или производство на сопствени рамки/заднини; потоа споделете го на социјалните мрежи како Facebook, Twitter и Google+; прикачете смешни клипови на YouTube и покажете ги вештините ширум светот!

Севкупно, оваа специјална апликација создадена само за цели за забава им нуди на корисниците се-во-едно решение за нивните потреби за уредување видео. Нејзиниот кориснички интерфејс заедно со широкиот список на функции ја прави една од најдобрите апликации достапни на пазарот денес!

Преглед

Уредувач на видеа „Сè во едно“ има доволно функции и квалитетни перформанси за да одговара на многу уредувачи на видео на десктоп. Во никој случај не е најбрзиот или најстилскиот уредувач на видеа достапен на Android, но тоа не е тешко да се игнорира. Тоа е солиден начин за уредување видеа на вашиот паметен телефон или таблет.

Оваа апликација автоматски ги наоѓа сите видеа зачувани на вашиот гаџет и ви овозможува да извршите многу различни уредувања на нив. Ги поддржуваше сите формати што ги пробавме за време на тестирањето, така што не треба да треба да ги конвертирате вашите видеа пред да ги користите со оваа апликација. Апликацијата може да додаде еден од неколкуте ефекти на вашите видеа, како и да ги отсекува и менува вашите видеа за да функционираат подобро со вашиот плеер што го избирате. Неговата вистинска сила е алатката за отсекување, која не само што ви овозможува да правите слики од екранот, туку може да го претвори и целото видео во збир на неподвижни слики. Меѓутоа, потребно е долго време за апликацијата да ги обработи сите уредувања што ги правите. Кога се обидовме да ставиме ефект на 18-минутно видео, на апликацијата и требаше подолго од еден час да го обработи нашето уредување. За среќа, можете да извршувате уредувања во заднина и тие не заземаат премногу од процесорот на вашиот телефон. Распоредот на Video Editor All in One е само серија копчиња со чудна боја.

Можеби нема многу да се погледне, но овој уредник има многу под хаубата што вреди да се цени. Тој е еден од уредниците со најбогати функции достапни за вашиот телефон или таблет со Android. Само подгответе се да почекате некое време за да завршите кое било вистинско уредување.

Целосни спецификации
Издавач Creatiosoft Solution
Страница на издавачи http://www.creatiosoft.com
Датум на издавање 2013-11-11
Датум на додавање 2013-11-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 46232

Comments:

Најпопуларни