Vidbox Video Downloader for Android

Vidbox Video Downloader for Android 1.4

Android / Code Brew Labs / 2344 / Целосни спецификации
Опис

Vidbox Video Downloader за Android е моќна и интуитивна апликација за преземање видеа која ви овозможува беспрекорно да преземате споделени видеа од целиот свет. Со својот прекрасно дизајниран интерфејс, VidBox го олеснува преземањето на вашите омилени видеа во само два едноставни чекори.

Помина времето на фрустрација и конфузија кога се обидувате да преземате видеа од различни веб-локации. VidBox го поедноставува процесот со тоа што ви овозможува да го пребарувате посакуваното видео, да кликнете на него и потоа лесно да го преземете. Оваа апликација за преземање видеа е совршена за секој кој сака искуство без проблеми при преземањето на нивните омилени видеа.

Една од најистакнатите карактеристики на VidBox е неговата функција за преглед. Оваа функција ви овозможува да го гледате или репродуцирате видеото пред да го преземете. На овој начин, можете да избегнете каква било конфузија или фрустрација што може да произлезе од преземање на погрешно видео.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината функција за автоматско сугестија која им помага на корисниците лесно да ги најдат точните клучни зборови. Со оваа функција, корисниците можат брзо да го пронајдат она што го бараат без да мора да поминуваат премногу време на пребарување низ различни веб-локации.

VidBox нуди и низа опции за резолуција при преземање видеа. Можете да изберете помеѓу резолуции HD 1080 и HD 720 во зависност од вашата желба или брзина на интернет. Ако користите 2g интернет, постои и опција за преземање видеа со помала резолуција за да се вчитуваат побрзо.

Севкупно, Vidbox Video Downloader за Android е одличен избор ако барате сигурна и прифатлива апликација за преземање видеа што го прави преземањето споделени видеа од целиот свет без напор и пријатно!

Целосни спецификации
Издавач Code Brew Labs
Страница на издавачи http://code-brew.com
Датум на издавање 2013-12-14
Датум на додавање 2013-12-13
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 1.4
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2344

Comments:

Најпопуларни