Dead and Trigger 2 for Android

Dead and Trigger 2 for Android 1.01

Android / MetroAppBuilder / 282 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на игри со зомби? Дали уживате во возбудата од соборувањето на орди на немртви суштества? Ако е така, тогаш Dead and Trigger 2 е играта за вас! Оваа возбудлива игра е достапна на уредите со Android и нуди повеќечасовна забава додека се борите низ брановите зомби.

Но, што ако се борите да напредувате во играта? Што ако ви е тешко да поразите одредени шефови или да завршите одредени нивоа? Тоа е местото каде што доаѓа нашата неофицијална апликација. Со Dead и Trigger 2, даваме совети, стратегии, прегледи, демо и многу повеќе за да ви помогнеме да ве водиме низ играта.

Значи, без разлика дали сте искусен играч кој бара предност или новодојденец штотуку почнува, Dead and Trigger 2 има се што ви треба за да успеете. Ајде внимателно да погледнеме што нуди оваа апликација.

Карактеристики:

- Совети: нашата апликација дава вредни совети за тоа како ефикасно да се игра Dead Trigger 2. Од основни контроли до напредни тактики, покриваме сè што играчите треба да знаат за да успеат.

- Стратегии: Ние исто така нудиме детални стратегии за секое ниво на играта. Без разлика дали се работи за одбрана на вашата база или соборување на бос зомби, нашите водичи ќе ви помогнат да бидете сигурни дека ќе излезете на врвот.

- Прошетки: Заглавени на одредено ниво? Нема проблем! Нашите прегледи даваат чекор-по-чекор инструкции за тоа како лесно да го завршите секое ниво.

- Демос: Сакате да видите како е направено пред да се обидете сами? Нашите демо снимки покажуваат вистинска снимка од игра за да можат играчите да видат што точно треба да направат за да напредуваат.

- Кориснички интерфејс: Апликацијата е дизајнирана имајќи го предвид корисничкото искуство. Се одликува со интуитивен интерфејс што ја прави навигацијата лесна и пријатна.

Придобивки:

- Заштедете време: со нашата апликација покрај вас, нема потреба да поминувате часови барајќи онлајн совети или стратегии. Сè е погодно лоцирано во една лесна за употреба апликација.

- Подобрете ја играта: следејќи ги нашите совети и користејќи ги нашите водичи, играчите можат брзо и лесно да ги подобрат своите вештини. Ова значи повеќе победи против зомби!

- Фактор на уживање: играњето игри треба да биде забавно - не фрустрирачко! Со користење на Dead и Trigger 2 како ваш водич, играчите можат да уживаат во сето она што го има оваа возбудлива игра без да се заглават на патот.

Компатибилност:

Dead and Trigger 2 работи со сите уреди со Android што користат верзија X.X.X (или повисока). Потребен е X MB слободен простор на вашиот уред.

Заклучок:

Ако сакате игри со зомби, но се борите со Dead Trigger 2 - сè уште не се откажувајте! Со нашата неофицијална апликација покрај вас, обезбедувајќи совети и трикови заедно со детални прегледи и демо; успехот ќе биде ваш наскоро!

Преземете сега од Google Play Store денес!

Целосни спецификации
Издавач MetroAppBuilder
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Metro%20App%20Builder&hl=en
Датум на издавање 2013-12-19
Датум на додавање 2013-12-19
Категорија Игри
Под категорија Игри комунални услуги и уредници
Верзија 1.01
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 282

Comments:

Најпопуларни