Flying Eaglet for Android

Flying Eaglet for Android 1.2

Опис

Flying Eaglet за Android е возбудлива игра на платформа која ќе ве забавува со часови. Во оваа игра, вие контролирате мал орел по име Flappy кој учи да лета за прв пат. Вашата цел е да му помогнете на Flappy да се движи низ низа пречки без да удира бамбус.

Играта во Flying Eaglet е едноставна, но сепак зависна. Го допирате екранот за да го натерате Флапи да ги размавта крилјата и да лета повисоко. Колку подолго го држите прстот, толку тој ќе оди повисоко. Но, внимавајте да не летате премногу високо или премногу ниско, во спротивно ќе се срушите во една од пречките.

Една од работите што го издвојува Flying Eaglet од другите игри во неговата категорија е нивото на тежина. Додека некои игри на платформа може да бидат фрустрирачки тешки, Flying Eaglet ја постигнува вистинската рамнотежа помеѓу предизвикот и забавата. Доволно е лесно за почетниците да го соберат брзо, но доволно предизвикувачки за да ги задржат ангажираните искусни играчи.

Друга одлична карактеристика на Flying Eaglet е нејзиниот социјален аспект. Можете да ги споделите вашите резултати на ѕидот на Facebook и да се натпреварувате со вашите пријатели за највисоко растојание за летање. Ова додава дополнителен слој на возбуда и мотивација додека се трудите да ги победите резултатите на вашите пријатели.

Flying Eaglet е преведен на осум различни јазици, вклучувајќи англиски, мјанмарски, кинески, јапонски, корејски, француски, руски и шпански. Сепак, вреди да се напомене дека некои преводи можеби не се многу точни, освен од англиски и мјанмарски јазици.

Севкупно, ако барате забавна и заразна игра на платформа која ќе ве забавува додека сте во движење или за време на застој дома или на работа, тогаш не гледајте подалеку од Flying Eaglet за Android!

Целосни спецификации
Издавач Rival Edge
Страница на издавачи http://rivaledge.sg
Датум на издавање 2014-02-10
Датум на додавање 2014-02-10
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.2
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни