WhatsApp Lock for Android

WhatsApp Lock for Android 1.0.03

Опис

WhatsApp Lock за Android е безбедносен софтвер дизајниран да ги заштити вашите разговори и разговори WhatsApp од љубопитните очи. Со оваа апликација, можете да креирате шема или пин-код за да го заклучите вашиот WhatsApp и да спречите неовластен пристап.

Една од клучните карактеристики на WhatsApp Lock е неговата способност да ги крие разговорите од гледачите. Ова значи дека дури и ако некој друг има пристап до вашиот телефон, нема да може да ги чита вашите пораки без да ја внесе правилната шема или пин-кодот.

За да го направите уште поудобно, можете да креирате икона за кратенка на почетниот екран за брз пристап. Можете исто така да ги конфигурирате безбедносните поставки според вашите параметри.

Она што го издвојува WhatsApp Lock од другите слични апликации е неговата мала потрошувачка на батерија. Не треба да се грижите за празнење на батеријата на телефонот додека ја користите оваа апликација.

Дополнително, можете да го користите и WhatsApp Lock за да ги заштитите другите апликации на вашиот телефон со создавање шема или пин-код и за нив. На овој начин, можете да ги чувате сите ваши чувствителни информации безбедни и безбедни.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е тоа што ги блокира официјалните апликации како Facebook Messenger и Skype, така што никој друг не може да ги чита тие пораки.

Ако некогаш ја заборавите лозинката, нема потреба од паника бидејќи има функција за безбедносно прашање што ќе ви помогне да ја ресетирате. И ако сè друго не успее, секогаш можете да ја запомните вашата лозинка преку е-пошта.

Генерално, ако приватноста и безбедноста се важни фактори за вас кога користите апликации за пораки како WhatsApp, тогаш WhatsApp Lock за Android дефинитивно вреди да се размисли. Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прави одличен избор за сите кои бараат дополнителна заштита од љубопитните очи.

Целосни спецификации
Издавач Kiwiio Apps
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kiwiio
Датум на издавање 2014-02-17
Датум на додавање 2014-02-17
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0.03
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10129

Comments:

Најпопуларни