Zombie Frontier 2: Survival for Android

Zombie Frontier 2: Survival for Android 1.0

Опис

Zombie Frontier 2: Survival за Android е возбудлива игра која ве води на патување низ пост-апокалиптичен свет преплавен од зомби. Како еден од ретките преживеани, мора да се борите да останете живи и да го заштитите човештвото од немртвите орди.

Играта започнува со застрашувачка порака - „Има оние кои мислат дека плимата се врти во војната со немртовците“. И покрај одреден напредок во спасувањето на преживеаните и развојот на нови антитела за борба против вирусот Т, има уште многу работа да се направи. Зомбиите се многу побројни, но надминати, што ја прави оваа секојдневна борба за живот и смрт уште попредизвиклива.

Како играч, ќе треба да го прилагодите и подобрите вашето оружје користејќи целосно нов систем за надградба. Исто така, ќе имате пристап до арсенал на ново оружје дизајнирано специјално за соборување зомби. Но, можеби највозбудливото е што има ново супер оружје кое сигурно ќе ви даде предност дури и против најтешките немртви непријатели.

Покрај овие возбудливи карактеристики, Zombie Frontier 2: Survival нуди предизвикувачки систем за развој на карактери кој ви овозможува да ги приспособите вештините и способностите на вашиот карактер додека напредувате низ играта. И со одличната графика и анимација што го оживуваат овој пост-вирусен свет, заедно со шокантните звучни ефекти и музиката што ќе ве пренесат во неговите темни длабочини - не е ни чудо зошто толку многу играчи се навлечени на оваа возбудлива авантура!

Значи, ако сте спремни за акција што го поттикнува срцето, како и за сериозна забава за убивање зомби - тогаш не гледајте подалеку од Zombie Frontier 2: Survival за Android! Со својот широк избор на системи за оружје, опции за надградба, супер оружје и повеќе - сигурно ќе ги забавува дури и искусни гејмери ​​со часови!

Целосни спецификации
Издавач FT Games
Страница на издавачи http://www.feelingtouch.com/
Датум на издавање 2014-03-06
Датум на додавање 2014-03-06
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.2 and above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2318

Comments:

Најпопуларни