EasyColor for Android

EasyColor for Android 1.0

Android / Hongkong Sunricher Technology / 250 / Целосни спецификации
Опис

EasyColor за Android е моќен RGBW WiFi LED контролер кој ви овозможува лесно да ги контролирате вашите LED светла. Без разлика дали сакате да создадете релаксирачка атмосфера во вашиот дом или да додадете малку возбуда на вашата следна забава, овој LED WiFi контролер има се што ви треба за да започнете.

Со својот кориснички интерфејс и едноставното ракување, EasyColor за Android е совршен избор за секој кој сака да ги контролира своите LED светла без мака. Можете лесно да контролирате до 8 зони со овој USB LED контролер, што го прави идеален за поголеми домови или комерцијални простори.

Една од истакнатите карактеристики на EasyColor за Android е неговата способност да постави 8 сцени во секоја зона. Ова значи дека можете да креирате различни светлосни ефекти во зависност од расположението или приликата. Без разлика дали сакате топла и пријатна атмосфера или светла и енергична атмосфера, овој далечински LED затемнувач за WiFi ве покрива.

Дополнително, EasyColor за Android доаѓа со претходно поставени 10 режими за менување, што вклучува функција за пауза. Функцијата за синхронизација на промените на шаблонот обезбедува постојана промена засекогаш, така што вашите светлосни ефекти секогаш се синхронизирани еден со друг.

За да го користите овој супер RGBW LED контролер, достапни се неколку решенија:

- RF далечински управувач на допир + RF RGBW ресивер

- Инсталирана апликација на iOS/Android + WiFi предавател + RF RGBW ресивер

- Инсталирана апликација на iOS/Android + WiFi RGBW ресивер

- Инсталирана апликација на iOS/Android + Bluetooth предавател + RF RGBW ресивер

- Инсталирана апликација на iOS/Android + Bluetooth RGBW ресивер

Сепак, вреди да се напомене дека верзијата на Bluetooth не се препорачува поради нестабилна сигнална комуникација.

Севкупно, ако барате лесен за употреба и разноврсен начин да ги контролирате вашите LED светла дома или во комерцијални простори, тогаш EasyColor за Android дефинитивно вреди да се размисли. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции како поставување на сцена и функцијата за синхронизација на промените на шаблонот, обезбедуваат постојана промена засекогаш, што го прави одличен избор за секој што сака целосна контрола врз нивните светлосни ефекти. Па зошто да чекаме? Преземете ја апликацијата од APP Store или нашата веб-страница денес!

Целосни спецификации
Издавач Hongkong Sunricher Technology
Страница на издавачи http://www.sunricher.com/
Датум на издавање 2014-04-21
Датум на додавање 2014-04-21
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања Android 2.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 250

Comments:

Најпопуларни