Simple Notes Notitas Free for Android

Simple Notes Notitas Free for Android 2.0.19

Android / Free Apps Dark Night / 14 / Целосни спецификации
Опис

Едноставни белешки Notitas Free за Android е софтвер за продуктивност кој ви помага да останете организирани и над вашите задачи. Без разлика дали треба да креирате список со задачи, да запишете училишни задачи или едноставно да запомните важни работи, оваа апликација ве опфати.

Со Simple Notes Notitas Free, можете лесно да креирате списоци за купување и да пишувате брзи списоци со задачи. Апликацијата служи и како бележник каде што можете да ја ставите вашата имагинација со зборови и да пишувате белешки за да се инспирирате. Планирањето на вашиот викенд никогаш не било полесно со оваа апликација за белешки.

Една од најдобрите работи за Simple Notes Notitas Free е колку е лесно да се користи. Пишувањето белешка не може да биде поедноставно со вашиот телефон - само отворете ја апликацијата и почнете да пишувате! Ова го прави идеална алатка за секој кој треба брзо да запишува идеи или потсетници додека се во движење.

Вреди да се спомене и дизајнот на апликацијата - создадена е во пријатни бои што го олеснуваат окото при пишувањето белешки. Ова значи дека користењето на Simple Notes Notitas Free нема да ги напрега вашите очи како што би можеле другите апликации.

Друга одлична карактеристика на Simple Notes Notitas Free е неговата способност да споделува белешки на повеќе платформи. Можете лесно да ги споделувате вашите белешки на Facebook, Google+, Twitter, Tumblr, Gmail, Dropbox, WhatsApp, Skype и која било друга апликација по ваш избор.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер за продуктивност кој ќе ви помогне да бидете организирани и продуктивни во текот на денот, тогаш не гледајте подалеку од Simple Notes Notitas Free за Android!

Целосни спецификации
Издавач Free Apps Dark Night
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Paul+Narayan
Датум на издавање 2014-04-28
Датум на додавање 2014-04-28
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 2.0.19
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни