App Uninstaller for Android

App Uninstaller for Android 1.0.1

Опис

App Uninstaller за Android е моќен и ефикасен комунален софтвер кој ви овозможува лесно да ги деинсталирате сите несакани апликации од вашиот уред со Android. Со својот кориснички интерфејс и интуитивен дизајн, App Uninstaller ви дава целосна контрола над сите апликации инсталирани на вашиот уред, овозможувајќи ви брзо и лесно да ги отстраните сите непотребни или неискористени апликации.

Без разлика дали сакате да ослободите простор на вашиот уред или едноставно сакате да ја рационализирате колекцијата на апликации, App Uninstaller е совршена алатка за оваа работа. Со своите напредни функции и приспособливи опции, оваа апликација го олеснува управувањето со сите ваши инсталирани апликации со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на App Uninstaller е неговата способност да ги сортира апликациите по име, големина или датум на инсталирање. Ова го олеснува идентификувањето кои апликации заземаат најмногу простор на вашиот уред и кои се неодамна инсталирани. Можете исто така да користите повеќе опции за деинсталирање апликации на големо или поединечно.

Друга одлична карактеристика на App Uninstaller е неговата способност веднаш да ги отстрани несаканите апликации од складиштето. Ова значи дека дури и ако некоја апликација е избришана од почетниот екран на вашиот уред, таа сепак може да зафаќа вреден простор за складирање во заднина. Со App Uninstaller, можете брзо да ги идентификувате овие скриени апликации и лесно да ги отстраните.

Покрај овие моќни функции, App Uninstaller нуди и голем број опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ја приспособите функционалноста на апликацијата според вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете дали одредени системски апликации треба да се прикажуваат или не во списокот со достапни апликации за деинсталирање.

Севкупно, ако барате лесен за користење, но моќен комунален софтвер кој ќе ви помогне непречено да работи вашиот уред со Android со отстранување на непотребните апликации и ослободување вреден простор за складирање, тогаш не гледајте подалеку од App Uninstaller!

Целосни спецификации
Издавач Muddy Apps
Страница на издавачи http://muddyapps.com
Датум на издавање 2014-05-20
Датум на додавање 2014-05-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Android
Барања Android 2.3 and up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 523

Comments:

Најпопуларни