Go Keyboard Colory HD for Android

Go Keyboard Colory HD for Android 1.2

Опис

Дали сте уморни од истата стара досадна позадина и тастатура на вашиот уред со Android? Не гледајте подалеку од Go Keyboard Colory HD, енергична и привлечна тема што ќе му даде на екранот на вашиот паметен телефон екстравагантен изглед со неговите светли бои.

Создадена од нашиот талентиран тим дизајнери, оваа нова тема сигурно ќе импресионира. Со само три едноставни чекори, можете да инсталирате Go Keyboard Colory HD и да го трансформирате вашиот уред во колоритно ремек-дело. Откако ќе ја преземете апликацијата, отворете ја и притиснете „Постави активна тема“. Од таму, изберете ја темата од следната страница и voila! Вашиот телефон ќе се трансформира во уметничко дело.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - проверете ги неверојатните HD слики од екранот што ги подготвивме за да ве убедиме дека ова е тема која мора да ја преземете. Живописните бои сигурно ќе ви го привлечат вниманието и ќе го направат вашиот телефон да се издвојува од толпата.

Едно нешто што треба да се забележи: Go Keyboard Colory HD користи GO Keyboard како своја платформа. Ако веќе немате инсталирано GO Keyboard на вашиот уред, не грижете се - ќе бидете пренасочени на страница за преземање каде што можете лесно да започнете.

А за оние кои зборуваат други јазици освен англискиот? Нема проблем! Менијата за оваа тема доаѓаат со 48 преводи на различни јазици за ваша погодност.

Накратко, ако барате лесен начин да додадете малку пица на екранот на вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од Go Keyboard Colory HD. Со своите зачудувачки бои и едноставниот процес на инсталација, сигурно ќе стане една од вашите омилени теми за кратко време.

Целосни спецификации
Издавач T-Me Studios
Страница на издавачи http://timmystudios.com/
Датум на издавање 2014-06-19
Датум на додавање 2014-06-19
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 1.2
Барања за ОС Android 4.0, Android 3.1, Android 3.0, Android, Android 2.2, Android 2.3.3 - Android 2.3.7, Android 2.3 - Android 2.3.2, Android 3.2
Барања GO Keyboard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments:

Најпопуларни