Best Music Downloader for Android

Best Music Downloader for Android 1.0

Опис

Дали сте уморни постојано да барате нова музика за слушање? Дали сакате удобен и лесен начин за преземање и репродукција на вашите омилени песни офлајн? Не гледајте подалеку од Најдобриот музички преземач за Android.

Оваа бесплатна апликација нуди неограничен извор на бесплатна музика, вклучувајќи врвни изведувачи во сите жанрови. Со 18 претходно поставени музички жанрови, можете лесно да ја најдете совршената плејлиста за секое расположение или прилика. И со можноста за преглед на прикачената уметност на сите песни и албуми, можете да уживате во визуелно неверојатно искуство со слушање.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е нејзината организација. Целата музика е веќе организирана во категории, па можете да го изберете вашиот омилен стил со само еден клик. И со можноста за репродукција на музика во офлајн режим, можете да уживате во омилените мелодии дури и кога нема достапна интернет конекција.

Но, тоа не е сè - оваа апликација исто така ви овозможува да пребарувате и репродуцирате аудио датотеки по песни, албуми, изведувачи, плејлисти во офлајн режим. Можете дури и да бришете или поставувате песни како мелодии или да креирате и бришете плејлисти по желба.

За оние кои сакаат малку разновидност во нивното слушање, достапни се и опции за репродукција по случаен избор и мешано. И ако треба да се јавите додека ги слушате вашите мелодии, не грижете се - оваа апликација има функција за автоматско паузирање-продолжување што автоматски ќе престане да се репродуцира кога ќе влезат или излегуваат повиците.

Корисничкиот интерфејс е дизајниран со бои погодни за очи кои го олеснуваат погледот при продолжена употреба. Самиот интерфејс е исто така лесен за користење - дури и оние кои не се запознаени со технологијата ќе можат лесно да се движат по него.

Па зошто да чекаме? Преземете го Best Music Downloader за Android денес и почнете да уживате во бесплатен пристап до неограничен извор на одлична музика! Без разлика дали барате стари омилени или откривате идни хитови, оваа апликација има се што ви треба. Вклучете свеж режим денес!

Целосни спецификации
Издавач Valeriev
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=Valeriev
Датум на издавање 2014-06-26
Датум на додавање 2014-06-25
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3920

Comments:

Најпопуларни