Download All Files for Android

Download All Files for Android 3.0.6

Опис

Преземете ги сите датотеки за Android: Крајниот менаџер за преземање

Дали сте уморни од бавните и несигурни преземања на вашиот уред со Android? Дали сакате моќен менаџер за преземање кој може да ракува со сите видови датотеки? Не гледајте подалеку од Преземи ги сите датотеки, врвниот менаџер за преземање за Android.

Со преземање на сите датотеки, можете брзо и сигурно да преземате датотеки на вашиот уред со Android. Без разлика дали треба да зачувате документ, слика, видео или музичка датотека од интернет, оваа апликација ве покрива. И најдобро од сè, тој е потполно бесплатен и лесен за користење.

Значи, што го прави преземањето на сите датотеки толку посебно? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите клучни карактеристики:

Сигурни преземања на датотеки

Една од најголемите фрустрации при преземањето датотеки на мобилни уреди е тоа што тие често не успеваат или се прекинуваат. Меѓутоа, со преземање на сите датотеки, можете да бидете сигурни дека вашите преземања ќе бидат сигурни и целосни. Оваа апликација користи напредни алгоритми за да се осигура дека секоја датотека е преземена правилно и без грешки.

Дајте приоритет на вашите преземања со редот за преземање

Дали имате повеќе датотеки за преземање одеднаш? Нема проблем! Со вградената функција за ред за преземање во Преземи ги сите датотеки, можете да поставите приоритет кои датотеки треба да се преземат прво. Ова осигурува дека важните датотеки брзо се преземаат додека помалку важните го чекаат својот ред.

Паузирајте/продолжете со преземања

Понекогаш животот го попречува преземањето големи датотеки - можеби вашата интернет-врска ќе испадне или вашата батерија се снема. Но, со функцијата за паузирање/продолжување на „Преземи ги сите датотеки“, не мора да се грижите дали ќе го изгубите напредокот во преземањата. Едноставно паузирајте ги кога е потребно и продолжете со нив подоцна кога ќе ви биде погодно.

Продолжете со исклучени преземања

Дали некогаш сте почнале да преземате голема датотека само за да ја изгубите интернет конекцијата на половина пат? Тоа е фрустрирачко - но со функцијата за продолжување на исклучените преземања на Преземи ги сите датотеки, таа не мора да биде прекинувач на договори. Оваа апликација автоматски открива кога преземањето е прекинато поради проблеми со мрежата и го продолжува веднаш штом ќе се врати поврзувањето.

Како да го користите:

Користењето преземање на сите датотеки не може да биде полесно! Еве ги едноставните чекори:

1) Користете Chrome или друг прелистувач на вашиот уред со Android за да ги пронајдете датотеките што ги сакате.

2) Долго притиснете на врската.

3) Изберете „Сподели врска“ од контекстното мени.

4) Изберете „Download AllFiles“ од списокот со апликации.

5) Потврдете ја додавањето датотека во апликацијата.

Поддржани прелистувачи:

DownloadAllFiles поддржува преземање обични датотеки (и мали и големи). Сепак, НЕ поддржува преземање видеа на YouTube или други стриминг медиуми како филмови и музика. Поддржани прелистувачи вклучуваат Google Chrome, StockAndroid Browser и Lightning Browser.

Во заклучок,

Ако барате лесен за употреба, но сепак моќен менаџер на преклопување, во врска со идо, не одите на грешки со вода.

Целосни спецификации
Издавач MDJ Software
Страница на издавачи http://www.mdjsoftware.com/download-blazer
Датум на издавање 2020-06-15
Датум на додавање 2020-06-15
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 3.0.6
Барања за ОС Android
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 55
Вкупно преземања 3062

Comments:

Најпопуларни